Η απαξίωση της ΕΠΣ Μακεδονίας σε όλο της το μεγαλείο!

Η απαξίωση της ΕΠΣ Μακεδονίας σε όλο της το μεγαλείο!

Παταγώδη αποτυχία είχε η περιοδεία… του Δ.Σ της ΕΠΣ Μακεδονίας στον Άγιο Αθανάσιο.

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 24/02/2018

 

 

Κάθε πέρσι και καλύτερα θα αναρτιούνται οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης ,αφού η νέα τάξη πραγμάτων στην πόλη της εξυγίανσης δεν πείθει ούτε και τους ίδιους τους Θεσσαλονικείς!

Επιβεβαίωση των παραπάνω είναι η νέα μόδα του μη εκλεγμένου προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας ο οποίος βαδίζοντας στα χνάρια… του Βαγγέλη Γραμμένου άρχισε εδώ και λίγο καιρό την περιοδεία του Διοικητικού Συμβουλίου στα χωριά της επαρχίας νομίζοντας πως κάπως έτσι θα κερδίσει επικοινωνιακά κάτι από τους άμοιρους τους παράγοντες που χαροπαλεύουν στα οικονομικά τους προβλήματα.

Η μεσοβδόμαδη συγκέντρωση στον Άγιο Αθανάσιο αποτέλεσε ταλαιπωρία και μόνον, για τα μέλη του Δ.Σ. που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα λόγο και ρόλο στις διεργασίες που προηγούνται…

 

Μάλιστα το χειρότερο από όλα είναι το γεγονός πως από τα 20 περίπου σωματεία που περίμεναν να παραβρεθούν στον κοινοτικό χώρο του χωριού έδωσαν το παρών μόλις 3!

Ναι καλά διαβάσατε μόνο 3 σωματεία και το ένα ήταν το τοπικό σωματείο του Αγίου Αθανασίου!

 

Είναι ολοφάνερο πλέον πως ο κόσμος αγανάκτησε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονία  και δεν βλέπει πως μπορεί κάποιος να εγγυηθεί για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην επαρχία.

Άλλωστε τα τελευταία μόνο 2 χρόνια από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας αποχώρησαν περίπου 30 σωματεία που δείχνει τον «στραγγαλισμό» των ομάδων σε όλα τα επίπεδα…

 

Η ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη πλέον έπαψε να έχει την αίγλη του αγνού, του αθώου και του ελεύθερου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όλα κινούνται πλέον γύρω από τον ΠΑΟΚ και την οικονομική ενίσχυση της ΕΠΣ Μακεδονίας από την διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη.

Γεγονός άκρως επικίνδυνο για την «υγεία» του ποδοσφαίρου στην πόλη της εξυγίανσης…

Τα σωματεία της Θεσσαλονίκης έχουν πλέον καταλάβει πως είναι μόνα τους και χωρίς την στήριξη της διοίκησης της ΕΠΣΜ από την στιγμή που ο στόχος του Βαγγέλη Γραμμένου επιτεύχθει και δεν ήταν άλλος από το να κάτσει στην δερμάτινη καρέκλα στο πάρκο Γουδί….

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 11:40