Σκληρή ανακοίνωση από τους Παπάδες κατά της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Σκληρή ανακοίνωση από τους Παπάδες κατά της ΕΠΣ Μακεδονίας!

«Μας βγάζουν έξω από τα όρια μας και μας απομακρύνουν από την αγάπη μας όπου είναι το ποδόσφαιρο»

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 13/03/2018

 

 

Πολύ σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα των Παπάδων μέσω της οποίας κατηγορούν ευθέως της ΕΠΣ Μακεδονίας την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ της λένε καληνύχτα…

 

«Για πρώτη φορά η διοίκηση μας ΑΣ ΠΑΠΑΔΩΝ βγάζει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα όπου σήμερα στο γήπεδο της Πολίχνης με αντίπαλο την ομάδα ΕΑΚ είδαμε ένα καλά σκηνοθετημένο παιχνίδι εναντίον της ομάδας μας.

 Μία ομάδα νέα ιστορικά και με νέα άτομα στην Διοίκηση που έχουν βλέψεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με τέτοιου είδους διαιτησίες μας βγάζουν έξω από τα όρια μας και μας απομακρύνουν από την αγάπη μας όπου είναι το ποδόσφαιρο.

 Με την τριπλέτα των διαιτητών να έχουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα όπου παίχτης της ΕΑΚ χτύπησε παίχτη μας κλωτσιά από πίσω στο 2ο λεπτό του αγώνα και τιμωρήθηκε με κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα.

 Δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη σε παίχτη της ΕΑΚ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, ξεκάθαρο πέναλτι στα τελευταία λεπτά υπέρ της ομάδας μας και άλλα πολλά περίεργα σφυρίγματα.

Ο παρατηρητής του αγώνα με το που μπήκε στο γήπεδο η μόνη δουλειά που έκανε ήταν να κάνει παρατηρήσεις στο προπονητή μας, ενώ στην αντίπαλη ομάδα ουδεμία παρατήρηση όσο και να έκανε βόλτες εκτός ορίων ο προπονητής της, ο οποίος μάλιστα στο τέλος του αγώνα έλεγε «εκτός από τους παπάδες νικήσαμε και την διαιτησία». Άκουσον άκουσον, μια διαιτησία ραμμένη και κομμένη στα μέτρα τούς.

Υ.Γ. Η ομάδα μας σήμερα δεν έπαιξε έντεκα εναντίον έντεκα αλλά με δεκατέσσερις αντιπάλους. Όσο και να μας πολέμησαν σήμερα από όλες τις μεριές εμείς θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε!!!!! Την καληνύχτα μας σε αυτούς που διοικούν το άμοιρο θεσσαλονικιώτικο ποδόσφαιρο!»