Ζουν ανάμεσα μας!

Ζουν ανάμεσα μας!

Κόσμημα για την Θεσσαλονίκη ο Ανέστης Τσιτενίδης και ο Ηλίας Ζωμένος

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/03/2018

 

 

Είναι κάποιες στιγμές που τα γεγονότα σε προκαλούν να πιάσεις το πληκτρολόγιο κι να αποτυπώσεις όσο πιο απλά μπορείς 2-3 συναισθήματα.

Είναι εκείνες οι στιγμές που είμαστε υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι ανεξαρτήτου μέσου και βήματος να αναδείξουμε ΑΞΙΕΣ που ζουν ανάμεσα μας και αγαπούν όπως πολλοί από εμάς το ομορφότερο άθλημα στον κόσμο το ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή λοιπό το απόγευμα δυο από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Θεσσαλονίκης η ΑΕ Εύοσμου και ο ΠΑΟ Κουφαλίων  «συγκρούστηκαν» σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι .

Πέρα από το αποτέλεσμα αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η παρουσία 2  των δυο προπονητών που προσωπικά αποτελούν κόσμημα για την ποδοσφαιρική Θεσσαλονίκη.

Δυο νέοι άνθρωποι που αθόρυβα και με τεράστια εργατικότητα και μεθοδικότητα κατάφεραν να δημιουργήσουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο ,όσο και σε ομαδικό όπου εργάζονται πολλά!

Βασικό στοιχείο που αξίζει να κάνουμε μνεία και να προβάλλουμε δημόσια είναι το ήθος τους και προσανατολισμός σε αυτό που κάνουν.

Και η αλήθεια είναι πως το κάνουν με αγάπη και μεράκι. Για αυτό πάντα θα είναι ψηλά στην λίστα των προπονητών που δεν θα μείνουν από δουλειά.

Το ευτύχημα είναι πως ζουν ανάμεσα μας και μεγαλώνουν τα παιδιά της νέας γενιάς!

  

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 11:14