ΕΠΣ Μακεδονίας : Επικίνδυνη και αναξιόπιστη!

ΕΠΣ Μακεδονίας : Επικίνδυνη και αναξιόπιστη!

Αναποφασιστικότητα και προχειρότητα δυστυχώς δημιουργούν θέμα αξιοπιστίας και ομαλότητας στα πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 23/03/2018

 

 

Μπορεί να το είδαν πολλοί ,λίγοι όμως  είναι αυτοί που το κατάλαβαν  πως κάτι δεν πάει καλά στην ΕΠΣ Μακεδονίας με τον προγραμματισμό των αγώνων της.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα γεγονός αλλαγής ημερομηνίας ενός αγώνα όπως για παράδειγμα ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Σταυρού και τον Ελλήσποντο Κριθιάς!

Ένας αγώνας που θα γίνει viral  σε λίγο, και  θα ξεπεράσει σε ενδιαφέρον ακόμη και το Power of Love στον ΣΚΑΙ…

Φυσικά δεν θα μας φαίνονταν  παράξενο εάν βλέπαμε κάποιους «επικίνδυνους» για το ποδόσφαιρο στην Τσιμισκή να μαδούσαν  μαργαρίτες και να τραγουδούσαν παράλληλα και το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου ….’’μ αγαπάει ….δεν μ αγαπάει’’ ή να το αντικαθιστούσαν με το.... θα γίνει το παιχνίδι … δεν θα γίνει…!

Τελικά από ότι φαίνεται  οι ειδήμονες παράγοντες της ΕΠΣ Μακεδονίας μάλλον  αποφάσισαν να τον κάνουν τον περιβόητο αγώνα, προκαλώντας άφθονο γέλιο με μια σειρά αναβολών εδώ και αρκετές ημέρες.

Και αν κάποιος θα είχε απορία να γελάς ή να κλαίς με τέτοια προχειρότητα , εμείς θα του απαντούσαμε πως η υπόθεση δεν είναι για γέλια.

Η περίεργη στάση της διοίκησης του μη εκλεγμένου –προσωρινού ,τοποθετημένου κ.Σάββα δημιούργησε αρκετά προβλήματα, και μάλλον όχι άδικα κακές εντυπώσεις προς όλες τις ομάδες.

Κύριο στοιχείο στην όλη υπόθεση με τα μπρος –πίσω είναι η καχυποψία που σκόρπισε σε μια δύσκολη περίοδο και ο εκνευρισμός ανάμεσα στις ομάδες του 2ου ομίλου της Α κατηγορίας!

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας στην ροή των ειδήσεων και θα καταλάβετε το πόσο δίκιο έχουμε.

Επίσης είναι άξιο απορίας πως ενώ το θέμα του συγκεκριμένου αγώνα συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης 21-3-2018 και ενώ πάρθηκε οριστική απόφαση να γίνει την άλλη Τετάρτη (28-3-2018) λίγη ώρα αργότερα και ενώ είχαν αποχωρήσει όλα τα μέλη του Δ.Σ. αυθαίρετα στις 21.29 ανακοινώθηκε πως αναβάλλεται όλη η 26η αγωνιστική του ομίλου του επίμαχου αγώνα  με σκοπό την πραγματοποίηση του περιβόητου παιχνιδιού ΠΑΟΚ Σταυρού –Ελλήσποντου Κριθιάς!

 

Εμείς θα το «παίξουμε» άσχετοι ….  και θα πούμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας αγώνας όπως οι άλλοι, εκτός και αν στην ΕΠΣΜ ήξεραν κάτι παραπάνω…

Σε διαφορετική περίπτωση ρεαλιστικά και αντικειμενικά οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και αναξιόπιστοι να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα.

Διότι μπορεί τελευταία στιγμή και υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες να «μάζεψαν» την γκάφα, αλλά το δικαίωμα και η ρετσινιά έμεινε και αν δεν το έχουν καταλάβει στον όμιλο συμμετέχουν και άλλες ομάδες!

 

 

Παρακάτω βλέπουμε την αρχική ανάρτηση στο επίσημο site της ΕΠΣ Μακεδονίας στις 16-3-2018 και ώρα 18.31

 

 

 Τρεις ημέρες αργότερα έρχονται άλλα μαντάτα.... στις 15.55 !

 

 

 

 Και φθάνουμε στο άδειασμα όλου του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα όπου ξαφνικά η απόφαση άλλαξε στις 21.30 περίπου 2.5 ώρες μετά την λήξη του Δ.Σ. και αφού η απόφαση ήταν αν γίνει ο αγώνας την άλλη Τετάρτη !

 

 

 

 

 

  

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 05:37