Οργισμένοι Παπάδες κατά ΕΠΣ Μακεδονίας και Δήμου Πυλαίας!

Οργισμένοι Παπάδες κατά ΕΠΣ Μακεδονίας και Δήμου Πυλαίας!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/04/2018

 

«Αγαπητοί εμπλεκόμενοι με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης μας θα ήθελα να σας συστηθώ. Ονομάζομαι Σκαρτάδος Δημήτρης κι αγωνίζομαι στην ομάδα των Παπάδων με έδρα το Δημοτικό στάδιο της Πυλαίας. Προερχόμενος από αθλητική οικογένεια ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου πορεία σε ανδρικές ομάδες πριν 20 χρόνια κάνοντας ντεμπούτο με την ιστορική ομάδα του ΑΜΣ Πανοράματος. Έχω αγωνιστεί σε 4 διαφορετικές ποδοσφαιρικές ενώσεις με πάνω από 400 συμμετοχές , είμαι διπλωματούχος προπονητής Uefa για αναπτυξιακές ηλικίες κι αισίως έφτασα τα 35 ενώ ταυτόχρονα είμαι και δημότης Πανοράματος.

 

Ο λόγος που σας αποστέλλω το παρόν είναι για να σας αναδείξω το πόσο άδικο είναι αυτό που κάνατε σήμερα το πρωί , παίρνοντας την απόφαση 2 αγωνιστικές προτού τελειώσει το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ να αποβάλλετε από το Δημοτικό στάδιο της Πυλαίας την ομάδα μας, μη επιτρέποντας της να προπονηθεί για τις αγωνιστικές που απομένουν. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να είσαι βύσμα για να πας μπροστά. Αγαπητοί μου σας ενημερώνω ότι η ομάδα μας αποτελείται από 14 παιδιά κάτω των 20 και ήδη έχουμε στα χέρια μας προτάσεις για επαγγελματικά συμβόλαια για 3 εξ αυτών. Επίσης σας ενημερώνω ότι ουδέποτε απαγορεύσαμε σε ομάδες να προπονηθο’υν την ώρα που εμείς είχαμε νόμιμα το γήπεδο. Στηρίζουμε το κυλικείο του γηπέδου κι αγοράζουμε όλα τα αναγκαία από εκεί.

 

Ας έλθω στο δια ταύτα. Την Πέμπτη 12/04 κι ώρα 21.30 φτάνοντας στο γήπεδο διαπιστώθηκε ότι παρά το πρόγραμμα , η ομάδα του εθνικού Πυλαίας χρησιμοποιούσε το γήπεδο. Στις 10 εισήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και περάσαμε στο δεύτερο μισό του γηπέδου επιτρέποντας στον Εθνικό να κάνει προπόνηση καθώς έδινε πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή του στην Α κατηγορία της ΕΠΣΜ. Δυστυχώς όμως ο προπονητής κος Αδάμου μαζί με μέλη της διοίκησης του Εθνικού καταφέρθηκαν εναντίον μας όταν ζητήθηκε η κινητή εστία του γηπέδου. Οι εκφράσεις που ακούστηκαν ήταν οι παρακάτω. » Κωλοπαιδα , αλήτες , θα σας εξαφανίσουμε , θα σας διώξουμε από το γήπεδο , εμείς εδώ γεννηθήκαμε, το γήπεδο ανήκει στον Εθνικό» . Δε δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο ώσπου σήμερα ενημερωθήκαμε για την αποπομπή της ομάδας μας από το γήπεδο της Πυλαίας.

 

Κύριοι αρμόδιοι οι ερωτήσεις μου είναι απλές κι απαιτούν την απάντηση σας εφόσον έχετε τη στοιχειώδη αγάπη για τον αθλητισμό. Ποιος σας ζήτησε να προχωρήσετε στην απόφαση σας 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε κι ενώ είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ; Ποιος ο παραδειγματισμός σας για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο; Πως προσπαθείτε να διαλύσετε μια προσπάθεια 5 νέων ανθρώπων ( προπονητής 25 ετών , διοικούντες όλοι κάτω των 30 ) κι απαιτείτε το ποδόσφαιρο της Μακεδονίας να πάει μπροστά; Μήπως τελικά χρειάζεται να είσαι βύσμα; Αυτό το ποδόσφαιρο να το χαίρεστε. Επίσης απορώ πως επιτρέπετε σε πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να προπονούν ομάδες του τοπικού έχοντας τέτοιες συμπεριφορές. Οι ΠΑΠΆΔΕΣ θα ανέβουν κατηγορία όσο κι αν κάποιοι πολεμούν για το αντίθετο καθώς το υλικό τους είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία , κι όχι μόνο στον όμιλο που συμμετέχουν. Και θα σας κερδίσουν. ΚΡΙΜΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο να υπάρχουν προπονητές και παράγοντες όπως οι παραπάνω. Συγχαρητήρια για το ήθος και τον τρόπο που το εκφράζετε. Όσο για το ήθος μας ως παίκτες , διοίκηση και προπονητές, σας καλώ σε συνάντηση για να το διαπιστώσετε.

 

Με εκτίμηση και σε αναμονή απάντησης όλων των εμπλεκομένων. Σκαρτάδος Δημήτρης του Γεωργίου. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και φίλαθλος.

 

Υ.Γ. Το παρόν αποτελεί προσωπική θέση. Διατηρώ κάθε νόμιμο δικαίωμα για το παραπάνω κείμενο και την αναδημοσίευση του».

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 12:26