Τσιτενίδης: «Χρυσή διετία για τον ΠΑΟ Κουφαλίων, η πιο πετυχημένη ιστορικά»

Τσιτενίδης: «Χρυσή διετία για τον ΠΑΟ Κουφαλίων, η πιο πετυχημένη ιστορικά»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 28/04/2018
στην ΕΠΣΜ

Τη σφραγίδα του στον ΠΑΟ Κουφαλίων την τελευταία διετία, με δυο ανόδους, ένα κύπελλο, συμμετοχή σε τελικό φέτος και προαγωγή στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στα χρονικά έβαλε ο προπονητής Ανέστης Τσιτενίδης, που μιλά στο «pamebala.gr» για τις ιστορικές στιγμές.

Ο έμπειρος τεχνικός, που παλιότερα εργάστηκε σε αρκετά πόστα στον Αγροτικό Αστέρα (παλαίμαχος της ομάδας του Ευόσμου) ανέφερε: «Για δεύτερη χρονιά παίρνουμε πρωτάθλημα και ανεβαίνουμε. Τον λέγαμε παντού τον στόχο, ήταν ο τίτλος και τον πήραμε. Συζητάμε ήδη με τη διοίκηση για το θέμα ανανέωσης. Από την πλευρά μου τον πρώτο λόγο έχουν τα Κουφάλια. Είναι ιστορικές στιγμές, η καλύτερη διετία της ομάδας, που ανέβηκε πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική. Μια χρυσή διετία, βάσει στατιστικών, με τίτλους, ανόδους, ένα κύπελλο πέρυσι και έναν τελικό φέτος. Ήμασταν οι καλύτεροι και οι πιο σταθεροί, δίκαια ανεβαίνουμε, είχαμε την πιο παραγωγική επίθεση. Παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έχοντας ηρεμία, είτε στις νίκες, είτε στις ήττες. Τα ήσυχα αποδυτήρια εδώ και δυο χρόνια, ήταν το βασικό μυστικό της επιτυχίας μας. Είχαμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, σχεδόν πάντα το γήπεδό μας γέμιζε. Καλούμε τους φιλάθλους μας την Κυριακή στο γήπεδο, για να κάνουμε φιέστα με τη Νίκη Μεσημερίου, να γιορτάσουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα».

«ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΜΗ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ»

Συνεχίζοντας, ο Ανέστης Τσιτενίδης πρόσθεσε: «Είναι νωρίς για το πλάνο των μεταγραφών, αν και υπάρχει ήδη μια έτοιμη λίστα, με παίκτες από Γ΄ Εθνική και Α1. Πρέπει πρώτα να δούμε τη δομή και το σύστημα διεξαγωγής της νέας Γ΄ Εθνικής. Υπάρχει καλός κορμός, με αρκετούς παίκτες επιπέδου Γ΄ Εθνικής και θα μείνει, δεν χρειάζονται πολλές προσθαφαιρέσεις. Όσο για τη φετινή χρονιά, νίκες-σταθμό θεωρώ τη νίκη στο κύπελλο, το 4-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην παράταση, στη ρεβάνς της ήττας με 2-0. Σημείο αναφοράς και ψυχολογικά. Στο πρωτάθλημα θα σταθώ στο διπλό στη Θέρμη, με 1-3 στο δεύτερο γύρο, εκεί πιστοποιήσαμε ότι ήμασταν το φαβορί για την πρωτιά. Όσο για τα μπαράζ, είναι αμφίρροπα, για τη δεύτερη ομάδα που θα ανέβει στη Γ΄ Εθνική, όπως ήταν και η κανονική διάρκεια. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, χωρίς προγνωστικά και φαβορί, ανάμεσα σε Θερμαϊκό, Κύμινα, Ηρακλή Αμπελοκήπων και Ομόνοια Σίνδου».

Θεόφιλος Ψυχογιος

Θεόφιλος Ψυχογιος

O Θεόφιλος Ψυχογιός γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1984 στην Καβάλα και από το 2002 είναι αθλητικός συντάκτης στη Θεσσαλονίκη, ενασχολούμενος κυρίως με τις κατηγορίες Β΄ και Γ΄ Εθνική. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και του ΠΣΑΤ ενώ έχει εργαστεί στις εφημερίδες GOAL NEWS (2002-2004), ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (2004-2008), METROSPORT (2008-2009), ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (2009-2013), MATCH REPORTS (2013) και ARENA PRESS (2014 ως τώρα). Επίσης, κατά καιρούς συνεργάστηκε με τα ραδιόφωνα EXTRA 103 FM, METROPOLIS 95.5, LIBERO 107.4, ARENA FM 89.4, τα περιοδικά MATCHBALL και MVP, ενώ έχει τηλεοπτικές παρουσίες σε ΩΜΕΓΑ TV (2004) και ΕΓΝΑΤΙΑ (2012).

Για ενάμιση χρόνο διατέλεσε υπεύθυνος τύπου και ιστοσελίδας στην Αναγέννηση Επανομής στη Φούτμπολ Λιγκ (5/2011-11/2012) και εργάστηκε στις ιστοσελίδες onsports.gr, mikriliga.com, dokari.gr, newsbomb.gr, arenafm.gr, ενώ πέρυσι για ένα τετράμηνο δίδαξε δημοσιογραφία σε ιδιωτικό ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.