Άγριο ξύλο σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Μακεδονίας!

Άγριο ξύλο σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Μακεδονίας!

Τα πράγματα δυστυχώς έχουν ξεφύγει εντελώς στα παιδικά πρωταθλήματα στην Θεσσαλονίκη με την διοίκηση του προσωρινού προέδρου και μη εκλεγμένου να μη μπορεί να προστατέψει ούτε τα παιδικά πρωταθλήματα

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 28/04/2018

 

Σοβαρά επεισόδια είχαμε σήμερα στην Θεσσαλονίκη σε αγώνα μάλιστα παιδικού πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός πως η νε διοίκηση μετά την φυγή του Βαγγέλη Γραμμένου αδυνατεί να διαχειριστή αυτονόητα και απλά πράγματα. Και ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με την βία και την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Τα εκτεταμένα επεισόδια έλαβα χώρα στο γήπεδο του Ρυσίου και συγκεκριμένα στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης στο πρωτάθλημα παίδων ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Οι γηπεδούχοι αν και κέρδισαν τον αγώνα με 1-0 δεν μπόρεσαν να  ξεπεράσουν το σκορ με το οποίο έχασαν στο πρώτο παιχνίδι (3-1) και αποκλείστηκαν.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα το γήπεδο έγινε αρένα από φιλάθλους γονείς των δυο ομάδων!

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο αν και πρωινός ο αγώνας (9.30π.μ) βρέθηκαν περίπου 200 άτομα στην πλειοψηφία τους γονείς.

 

Λίγο αργότερα η διοίκηση της Αναγέννησης Ρυσίου εξέδωσε ανακοίνωση :

 "Ως ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου καταδικάζουμε τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο γήπεδο μας σε αγώνα του παιδικού τμήματος. Η βία δεν ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του συλλόγου και στο ταυτόχρονο μορφωτικό, πέραν του αθλητικού, προφίλ που θέλουμε να περάσουμε".