«Κόλαση» και άγριο ξύλο πάλι σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

«Κόλαση» και άγριο ξύλο πάλι σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας!

Αδιαχώρητο στο αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά από παράγοντες , ποδοσφαιριστές και προπονητές

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 14/05/2018

 

Για ακόμη μια φορά η Θεσσαλονίκη έγινε μάρτυρας άγριων επεισοδίων σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα σε αγώνα μπαράζ (πλέι-οφ) της Β κατηγορίας που διεξήχθη στην Όσσα ο τοπικός Νέστορας Όσσας υποδέχθηκε τον Ποντιακό Πολυδενδρίου από τον οποίο και έχασε με 0-2

Με την λήξη του αγώνα σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που υπέγραψε ο διαιτητής κ. Γιαννακός δέχθηκε επίθεση από ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδος.

Και τότε άρχισε το πανηγύρι όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διαιτητής ξυλοφορτώθηκε για τα καλά!

Στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη και αφού ηρέμησε την κατάσταση προσήγαγε στο αστυνομικό τμήμα όποιον μιλούσε Ελληνικά….

Στο αστυνομικό τμήμα του Λαγκαδά πήγε και ο διαιτητής του αγώνα και ο οποίος κατέθεσε μήνυση!

Το έχουμε πει και το λέμε για πολλοστή φορά πως η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας δυστυχώς δεν μπορεί να ελέγξει την βία και τα έκτροπα που δυστυχώς επαναλαμβάνονται πολύ συχνά σε αγώνες των πρωταθλημάτων ευθύνης της.

Ίσως με τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο μη εκλεγμένος προσωρινός πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας στις επόμενες εκλογές ,και θα αγγίζουν το 99% όπως έχει διαρρεύσει να λειτουργήσει καλύτερα και πιο αποδοτικά το σώμα στην Τσιμισκή!

Και μπορεί ο λαός να λέει πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ,όμως κανείς δεν εγγυάται αν μέχρι τότε έχει πεθάνει μια και καλή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης!