Απίστευτο: Απομάκρυναν προπονητή επειδή η ομάδα του κέρδισε!

Απίστευτο: Απομάκρυναν προπονητή επειδή η ομάδα του κέρδισε!

Βόμβα μεγατόνων στην Θεσσαλονίκη η απομάκρυνση του Ανδρέα Καρανάσιου από τον Θερμαϊκό Θέρμης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 14/05/2018

 

 

Ένα απίστευτο διαζύγιο είχαμε ξαφνικά στην ΕΠΣ Μακεδονίας που θα προκαλέσει θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Θερμαϊκού Θέρμης ο προπονητής της ομάδος Ανδρέας Καρανάσιος ο οποίος είχε μια άκρως πετυχημένη συνεργασία , οδηγώντας μάλιστα τους πράσινους στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Κυμίνων για το «χρυσό» εισιτήριο που οδηγεί στην Γ εθνική!

 

Το ξαφνικό και αναπάντεχο διαζύγιο για πολλούς, έχει δυστυχώς για μια ακόμη φορά συμπεριλαμβάνει την κακή νοοτροπία και την αρρώστια των παραγόντων να παρεμβαίνουν στο αγωνιστικό κομμάτι…

 

 

Το άγνωστο παρασκήνιο και η το διαζύγιο της ντροπής!

 

Όλα σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ξεκίνησαν από την πρόθεση των φιλοξενουμένων του Ηρακλή Αμπελοκήπων να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα κόντρα στην Θέρμη 8 μικρούς ποδοσφαιριστές καθώς δεν υπήρχε πλέον σύμφωνα με την βαθμολογία κίνητρο να «χτυπήσουν» οι φιλοξενούμενοι τον αγώνα.

Οι καφενειακές κουβέντες πίσω από τις πόρτες μιλούσαν για ένα χαλαρό παιχνίδι το οποίο θα σταματούσε στο 2 ή 3-0 το πολύ υπέρ του γηπεδούχου Θερμαϊκό Θέρμης!

Το σενάριο του συγκεκριμένου αγώνα σχεδόν κύλισε όπως είχε προγραμματισθεί χωρίς όμως ο προπονητής του Θερμαικού Θέρμης να μπορεί να  επιβάλει (και λόγω ήθους) την χαλαρότητα στους ποδοσφαιριστές του.

Δυστυχώς όμως για αυτόν στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ «άνοιξε» και το 2-0 έγινε 4-0 με αποτέλεσμα οι χρηματοδότες της ομάδος εντός και εκτός διοικητικού σχήματος…..  να τα πάρουν στο κρανίο!

Το «ποδοσφαιρικό έγκλημα» ήδη είχε ξεκινήσει…

Ο ένας από τους χρηματοδότες της ομάδος κύριος Ραδιτσίδης λίγη ώρα αργότερα έβαλε τις φωνές στον «άτυχο» προπονητή ,καθώς όπως του είπε τον εξέθεσε στην αντίπαλη ομάδα αφού το σκορ πήρε άλλες διαστάσεις!

Βέβαια επειδή το άμοιρο το παρασκήνιο δεν σταματά εδώ , θα πρέπει να αξιολογήσουμε και την γκρίνια του αντιπάλου προπονητή στον φίλο του επί σειρά ετών Ντίμη Παπαϊωάννου , εκσφενδονίζοντας βέλη κατά του κ.Καρανάσιου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στους άκρως γαργαλιστικούς διαλόγους που ακολούθησαν ο παράγοντας της Θέρμης αφού ζήτησε τον λόγο για το μεγάλο σκορ από τον προπονητή του είπε χαρακτηριστικά για τον ποδοσφαιριστή που μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε….: ‘’Να τον έκανες αλλαγή’’

Σημειωτέον πως ο σκόρερ του τρίτου τέρματος είχε μπει αλλαγή!

Και ήταν τόσο μεγάλη η πίεση και τα τηλέφωνα που δέχθηκε από πολλούς ο κ Ραδιστσίδης που έφθασε στο σημείο πριν από τον αγώνα της χρονιάς (την ερχόμενη Κυριακή) να χρησιμοποίηση την απίστευτη δικαιολογία ‘’ Με εξέθεσες και με έκανες ρεζίλι’’ δείχνοντας του την εξώπορτα!

 

Κωμικοτραγικά δυστυχώς πράγματα ειδικά πριν από τον τελικό για την άνοδο στην Γ εθνική!

Εκτός και αν δεν ήταν στα πλάνα η άνοδος.

 

 

Ολονύχτια πίεση για τον αντικαταστάτη!

 

Το αναπάντεχο διαζύγιο που θα μείνει στην ιστορία έφερε την ανάγκη για την άμεση αντικατάσταση στον πάγκο.

Η συνταγή του κ.Ραδιτσίδη  έγραφε Γιάννης Παγώνης!

Ο πετυχημένος προπονητής αργά το βράδυ απάντησε με κάθε ειλικρίνεια και ευγενικά πως είναι αδύνατον να συνεργαστεί στην παρούσα φάση και με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν.

Μοναδική μάλλον επιλογή που φαντάζει και ως πιο πιθανή είναι η γνωστή συνταγή που ακούει στο όνομα του Κώστα Γιότκου για να μπορέσει να ηρεμήσει ( αν τα καταφέρει) τα αποδυτήρια έτσι ώστε η ομάδα να παραταχθεί αξιοπρεπώς στα Κύμινα στον μεγάλο….   τελικό!

 

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ