Το πούλμαν... παράτησε την ομάδα και γύρισαν με ταξί στο Πρόχωμα!

Το πούλμαν... παράτησε την ομάδα και γύρισαν με ταξί στο Πρόχωμα!
από Παμε Μπάλα
στις 01/06/2015

Γενικά, στο ποδόσφαιρο πολλά είδαν τα μάτια μας και άκουσαν τα αυτιά μας, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δούν και θα ακούσουν ακόμη περισσότερα! Όπως και το γεγονός που έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμο και την Αναγέννηση Προχώματος.

 

Ας τα πάρουμε όμως, από την αρχή! Κατά την άφιξη της ομάδα του Προχώματος στο γήπεδο της Μενεμένης, ο επικεφαλής της αστυνομίας ο οποίος βρισκόταν εκεί μαζί με μια διμοιρία των ΜΑΤ για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, προέτρεψε τον οδηγό του πούλμαν που έφερε την ομάδα του Προχώματος, να μεταφέρει το όχημα στο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου, για την καλύτερη ασφάλειά του.

 

Ο οδηγός όμως αντί να ακολουθήσει την παρότρυνση του οργάνου της τάξης, προτίμησε να... αλλάξει δρόμο και να επιστρέψει στη βάση του.

 

Μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι θα συμβεί, στους εννέα... ηρωικούς ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης! Έτσι λοιπόν, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι φιλοξενούμενοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αλλά κατά την έξοδός του από αυτά, έψαχναν να βρουν το λεωφορείο.

 

Λίγα λεπτά αργότερα, πληροφορήθηκαν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον οδηγό του πούλμαν, ότι αυτός την... κοπάνησε. Έτσι, αναγκάστηκαν να καλέσουν ταξί για να επιστρέψουν στο χωριό!