"Γλυκιά" ήττα για την Αναγέννηση Προχώματος

"Γλυκιά" ήττα για την Αναγέννηση Προχώματος
από Παμε Μπάλα
στις 03/06/2015

Την παραμονή της στη Β' κατηγορία και μαθηματικά πανηγυρίζει από σήμερα η Αναγέννηση Προχώματος, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τους Νέους Οδυσσέα Κορδελιού.

 

Η σημερινή ήττα ήταν "ανώδυνη" για την ομάδα του Γιώργου Κυριακού, λόγω της εντός έδρας ήττας των Ελπίδων Ηλιούπολης από το Θερμαϊκό Θέρμης, με την ομάδα της Ηλιούπολης να καλείται να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση έπαιξε σχεδόν... αδιάφορη και σε συνδυασμό με κάποιες απουσίες, υπέστη την ήττα από τους επίσης αδιάφορους Νέους Οδυσσέα Κορδελιού, που βρίσκονται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

Σκόρερ: Ε. Σερετίδης (18'), Βαρβαριώτης (68'), Μαριούλας (93').

 

Διαιτησία: Μπούτσικος

 

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γραμματικόπουλος, Τσιχουρίδης (15' λ.τρ. Ασβεστόπουλος), Ε. Μαυροκεφαλίδης, Μπρότσι, Κυριακίδης (52' λ.τρ. Ν. Σερετίδης), Αϊνατσίδης (46' Πουλουτίδης), Μ. Μαυροκεφαλίδης, Ε. Σερετίδης, Αλμπανίδης, Παναγιωτίδης. 

ΝΕΟΙ ΟΔΥΣΣΕΑ: Συμεωνίδης, Τσακνίδης, Τσαουσίδης, Παρισίδης, Μυλωνάς, Βαρβαριώτης, Συμεωνίδης, Κρικόπουλος, Μαριούλας, Ποντικίδης, Χατζηελευθερίου.