×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

"Μοιρασιά" για Αετό Άνω Σταυρού και Αρέθουσα

"Μοιρασιά" για Αετό Άνω Σταυρού και Αρέθουσα
από
στις 10/06/2015

Ένα εντυπωσιακό ματς παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που πήγαν στο γήπεδο του Αετού Άνω Σταυρού, αφού η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με 3-3 με την Αρέθουσα. Οι δυο ομάδες μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς, ενώ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Μετά από πέντε λεπτά, ο Λάζογλου έκανε το 1-1 με αυτογκόλ, ενώ στην επόμενη φάση ο Φωτιάδης έκανε και το 2-1 για την Αρέθουσα. Οι φιλοξενούμενοι, πιέζοντας σε όλες τις γραμμές, έφταναν με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων και έκαναν και το 3-1 στο ημίωρο με τον Ντεφάνογλου, κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, η γηπεδούχος ομάδας έπαιξε εξαιρετικά, έκανε πολλές φάσεις και μέσα σε διάστημα 20 λεπτών, έκανε το 3-3, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αν και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

 

Σκόρερ: Χορούδας (1'), Λάζογλου (5' αυτ.), Φωτιάδης (6'), Ντεφάνογλου (33'), Κωνσταντινίδης (50',70')

 

Διαιτησία: Λαζαρίδης

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ: Βασιλάκης, Λάζογλου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Σοϊλεδάκης, Χορούδας, Ρίσκα, Παπαθανασίου, Ιωαννίδης, Γρηγοριάδης, Αντωνιάδης, ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ (51' Τσούκτσης)

ΑΡΕΘΟΥΣΑ: Χατζηβασιλειάδης, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, Βασιλάκης Γ. , Κιόνιος, ΝΤΕΦΑΝΟΓΛΟΥ, Σαρακατσιάνος Ν. , Χαλάκτσης Γ. (46' Πατσιάς), Βασιλάκης Α. , Χαλακτσής Α. , Σαρακατσιάνος Σ. , ΦΩΤΙΑΔΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 21:53