ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Κόλαφος" το φύλλο αγώνα για το Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Κόλαφος" το φύλλο αγώνα για το Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων
από Παμε Μπάλα
στις 21/06/2015

Το pamebala.gr κατάφερε και απέσπασε το φύλλο αγώνα της συνάντησης Μ. Αλέξ. Ελλήνων - Ατρόμητος Πλαγιαρίου η οποία διεκόπη στο 78ο λεπτό, μετά από τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με θύματα τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Ατρομήτου Πλαγιαρίου. 

 

Παρακάτω, αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Αγγελάκης στο Φ.Α., το οποίο "καίει" το Μέγα Αλέξανδρο Ελλήνων, με την τιμωρία του να αναμένεται βαριά, ακόμη και με αποκλεισμό από το ερχόμενο πρωτάθλημα:

 

1) Στο 75' του αγώνα απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΚΑΛΤΣΑ Σ., αρ. φανέλας 6, διότι έβρισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή λέγοντας "γαμώ τη μάνα σου".

 

2) Στο ίδιο λεπτό, απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Μ. ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑΣΙΟ ΒΑΛ., αρ. φανέλας 10, διότι χτύπησε γροθιά στο πρόσωπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή

 

3) Στο ίδιο λεπτό απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Μ. ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΑΓΚΟΥΡΗ Κ., αρ. φανέλας 7, διότι εσκεμμένα πάτησε με τις τάπες στο πόδι αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρισκόταν τραυματισμένος στο έδαφος.

 

4) Τρία λεπτά αργότερα (78') και ενώ το παιχνίδι δεν είχε επαναρχίσει, έγινε μαζική εισβολή φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας Μ. ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ, οι οποίοι μαζί με ποδοσφαιριστές οι οποίοι καθόντουσαν στον πάγκο της ομάδας και φορούσαν κόκκινα διακριτικά, κυνήγησαν και χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, το νούμερο 6 και ο τερματοφύλακας με το νούμερο 1, οι οποίοι χτυπήθηκαν κατ' επανάληψη με μπουνιές, κλωτσιές στο κεφάλι και στα πόδια. Ταυτόχρονα, φίλαθλοι της ομάδας Μ. ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ κινήθηκαν απειλητικά εναντίων των φιλάθλων της ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ στην κερκίδα, χτυπώντας μερικούς εξ' αυτών, με αποτέλεσμα την παρέμβαση της αστυνομίας. Επίσης, ενώ κινούμουν προς τα αποδυτήρια, φίλαθλος της ομάδας Μ. ΑΛΕΞ. ΕΛΛΗΝΩΝ με πλησίασε και με απείλησε λέγοντάς μου "θα σε γαμήσω κωλόπαιδο, να δω πως θα φύγεις από δω". Αποτέλεσμα των παραπάνω γεγονότων, ήταν να προβώ στην οριστική διακοπή του αγώνα, διότι αφενός χτυπήθηκαν και απειλήθηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ και αφετέρου απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα η δική μου και των βοηθών μου. Τέλος, η οριστική διακοπή του αγώνα, έγινε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν (0) ΜΗΔΕΝ - (2) ΔΥΟ υπέρ της ομάδας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

 

5) ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ