×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Διεργασίες στο Ζαγκλιβέρι

Διεργασίες στο Ζαγκλιβέρι

Ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου κινείται αστραπιαία ως προς την ενίσχυσή του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και από όσο φαίνεται αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις.

από
στις 13/07/2015

Ο σύλλογος από το Ζαγκλιβέρι καταφέρνοντας φέτος με πείσμα και σίγουρα μεράκι να κερδίσουν την άνοδο στη Β' κατηγορία, οι απαιτήσεις είναι πλέον υψηλότερες και κοιτούν λεπτομερώς διοίκηση και τεχνικό τιμ όλους τους μεταγραφικούς στόχους, ενώ θέλουν να ψάξουν και την ενδεχόμενη στελέχωση της ομάδας από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα.

Ο Απόλλων είναι πολύ κοντά εντός των ημερών να ανακοινώσει μια μεταγραφή, στην οποία έχει γίνει προφορική συμφωνία, ενώ οι δυο επιλογές που θέλουν διακαώς, έναν στόπερ και έναν επιθετικό, είναι επίσης πολύ κοντά στην απόκτηση δυο παικτών που αγωνίζονται στην Α' κατηγορία. Η διοίκηση της ομάδας επικοινώνησε με τους παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό του φετινού ρόστερ και υπήρχε συμφωνία έτσι ώστε να παραμείνουν και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται ανακοινώσεις στις οποίες θα γίνουν ανακοινώσεις για την ομάδα και αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 20:15