×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Νίκη και ικανοποιητική εμφάνιση η Προοδευτική

Νίκη και ικανοποιητική εμφάνιση η Προοδευτική
από
στις 20/09/2015

Σε μία δυνατή αναμέτρηση στο γήπεδο της Νίκαιας, η Προοδευτική επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Μανδραϊκου 3-1 πραγματοποιώντας μία ικανοποιητική εμφάνιση για τη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 12’ το δυνατό σουτ του Σερέπα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Μένιου. Οσο πέρναγαν τα λεπτά, ο Ποτουρίδης με σουτ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό για τους «βυσσινί». Ενώ, δύο λεπτά αργότερα η Προοδευτική διπλασίασε τα τέρματά της με πέναλτι του Ανδράλα.

 Στο 39’ ο Σερέπας ύστερα από σέντρα του Κουιμτζίδη μείωσε το 2-1, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.  Το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Τουρνάς από το σημείο του πέναλτι στο 72’ με τον Ζελέκου να κερδίζει το πέναλτι.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(προπονητής Βασίλης Σπάθας):  Μένιος, Κουσουρής, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Παρουρίδης, Ανδράλας, Μπιτσάκης, Τουρνάς, Φασιλής.

Aγωνίστηκαν και οι:  Αρκούδας, Φωτεινός, Μύρκος, Ασημέλης, Σαμαράς, Δουγιέκος, Ζελέκου, Θεοδωρίδης, Ζήνωνος, Δηλαβέρης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Βαγγέλης Σκλιάς):  Παυλάκος, Κάτσος, Παδόπουλος Κ, Χειμωνίδης, Μωραίτης, Μανασίδης Σ, Γκέκας, Βέρας, Σερέπας, Ζαχαράτος, Κουιμτζίδης.

Αγωνίστηκαν και οι:  Σγουρος, Πολυτάρχου, Τεπετόβ, Μανασίδης Ν, Καρόλι, Κυδώνης(τερμ).