×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Πρεμιέρα με νίκη για την Αμφιάλη

Πρεμιέρα με νίκη για την Αμφιάλη
από
στις 04/10/2015

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Πειραιά η Αμφιάλη, που επικράτησε με 3-1 των Φιλάθλων στο γήπεδο της Νίκαιας.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν νευρικό από την αρχή της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, η Αμφιάλη άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα του Γεροβασίλη.

Λίγο πριν φύγουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Καμπούρης στο 41' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Αν και οι Φίλαθλοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και μείωσαν γρήγορα με τον Παπακίτσο στο 49ο λεπτό δεν κατάφεραν να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια. Στα τελευταία λεπτά, ο 16χρονος Νταλιάνος διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 στο 88ο λεπτό.

Διαιτητής: Χασάπης Ν., Κουζούμης, Ιωαννίδης

Φίλαθλοι: Καλτσάς, Γκόλφης, Αποστολίδης (54' Γερασίμου), Μπουρίκος, Καστρίτης, Αλευριάδης (73' Γεωργόπουλος), Ρούκας, Κοκάς, Κατσακούλας, Παπακίτσος, Σωτηρόπουλος (35' Βαζαίος)

Αμφιάλη: Ροβάτσος, Αβραμίδης (71' Νταλιάνης), Λεφάκης, Γεωργίου, Δακούτρος, Σταλμπουτζής, Σταθάρας (71' Καρκατζίνος Κ.), Καμπούρης (78' Βαλσαμίδης), Γεροβασίλης, Καρκατζίνος Γ., Νικολάου