×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Παγωμάρα» στο Παννεαπολικός - Πανφαληρικός με Μπουργιαλιάνι!

«Παγωμάρα» στο Παννεαπολικός - Πανφαληρικός με Μπουργιαλιάνι!

Χωρίς γιατρούς, χωρίς οργάνωση και με τον κόσμο να βοηθάει σώθηκε ο Βαλέρι Μπουργιαλιάνι μετά από σύγκρουση με τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων.

από
στις 18/10/2015

Παγωμάρα στο «Παντέλης Νικολαϊδης» στο 86', όταν ο επιθετικός του Παννεαπολικού Βαλέρι Μπουργιαλιάνι σηκώθηκε για κεφαλιά και στην σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Πανφαληρικού Χατζησταύρου το άτσαλο πέσιμο στην έδαφος είχε ως συνέπεια να του γύρισε η γλώσσα και όλο τον κόσμο να σπεύσει για βοήθεια.

Το ασθενοφόρο έφθασε άμεσα στο γήπεδο για να οδηγήσει τον Γεωργιανό επιθετικό στο νοσοκομείο όμως χρειάστηκε παραπάνω από 20 λεπτά για να επιστρέψει η ηρεμία στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Πράγματα και θαύματα όχι μόνο στην ελλιπέστατη ιατρική βοήθεια (χρειάστηκαν δύο άνδρες από την εξέδρα για να βοηθήσουν τον παίκτη) αλλά και για τη διαιτησία (που είναι το τελευταίο πράγμα συζήτησης) καθώς μετά το περιστατικό και ενώ είχαν απομείνει 5 λεπτά για το τέλος του αγώνα κρατήθηκαν 18(!) λεπτά παιχνιδιού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τον Πανφαληρικό να ισοφαρίζει στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων. Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9' από αυτογκόλ του Τόννη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γουνέλα, για να χάσουν στο 26' την ευκαιρία με τον Τσαλατσάνη για να διπλασίασουν το σκορ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι καθώς ο Χατζησταύρου ανέτρεψε τον Ιμβριώτη στη μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής Χατζηγιάννης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 76' όμως ήρθε η ισοφαρίση για τον Παννεαπολικό από τον Μπουργιαλιάνι με ωραίο πλασέ και στο 86' ήρθε η κακή στιγμή του πρώτου σκόρερ των «βυσσινί». Αν και στον αέρα πήδηξε ο Μπουργιαλιάνι με τον Σινάνι ο τελευταίος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να συκρούνται στον αέρα με τον πρώτο. Η παγωμάρα ξεπεράστηκε, το λάθος του διαιτητή Χατζηγιάννη έγινε (αντί 10 λεπτά καθυστερήσεις κράτησε 18') και στο 101' ο Τσελίκια με προβολή ισοφάρισε για το τελικό 2-2. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ισοφάριση και οι δύο ομάδες είχαν δοκάρι.

Διαιτητής: Χατζηγιάννης Κ.

Παννεαπολικός: Οικονόμου, Πετράτος (47' Σαριανίδης), Γεωργουδάκης, Γκότσης (68' Αθανασίου), Παυλόπουλος, Τόννης, Αγγος, Πατρίκαλος, Σινάνι, Μπουργιαλιάνι (95' Καρβούνης), Ιμβριώτης

Πανφαληρικός: Χατζησταύρου, Σούνογλου (61' Τσελίκια), Μαυρελκέν, Τουρουντζής, Ξύγκος, Γουνέλας, Μαυρίκος, Μαυρέλης Αν., Τσαλατσάνης, Ντουλελλάρι, Δαμίγος

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 18:51