×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μαχητική ΑΣ Ποντίων, 1-1 με τη Δραπετσώνα!

Μαχητική ΑΣ Ποντίων, 1-1 με τη Δραπετσώνα!

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, με εννέα παίκτες για παραπάνω από ένα ημίχρονο όμως έμεινε όρθια!

από
στις 05/12/2015

Οταν είσαι πίσω στο σκορ, όταν μένεις με εννέα παίκτες για παραπάνω από ένα 45 λεπτά το πιο φυσιολογικό σενάριο είναι να ηττηθείς. Ωστοσο, η ομάδα της ΑΣ Ποντίων έκανε την έκπληξη, ισοφάρισε στο 92' σε 1-1 τους Νέους Δραπετσώνας και έσωσε ένα... χαμένο αρχικά παιχνίδι.

Στο 35ο λεπτό, ο Ραγκαβάς έκανε πέναλτι με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και τον Μπεκιράι από τα ένδεκα βήματα να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 44' ο Τσίτζηρας δέχθηκε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους Πόντιους με εννέα παίκτες.

Ολοι πίστεψαν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν μία εύκολη νίκη, όμως στο 92ο λεπτό ο Κυριάκος Νίκανδρος έσωσε την παρτίδα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμός για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Ντουμιτρέσκου Ρ.

Νέοι Δραπετσώνας: Ζερβάκος, Σκιάνο, Μπαζίνας (63' Ικονόμη), Τσόλης, Μπάρκα, Πανουτσόπουλος, Τσελέπης (69' Πιπεριάς), Γιώργο, Μπεκιράι, Παπαγεωργίου (75' Παπαδόπουλος), Σαρρηγιαννάκης 

ΑΣ Ποντίων: Λαζαρόπουλος, Τσίντζος, Τσίτζηρας, Ραγκαβάς, Γεωργιάδης (80' Σιάγκας), Κατρακύλας (60' Καλουδιώτης, 90' Καφούρος), Παπαλαζάρου, Κουρτίδης, Θωμαϊδης, Νίκανδρος, Γεργεριτάκης

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 19:21