×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Εντυπωσιακή εμφάνιση και 4-1 οι Νέοι Δραπετσώνας

Εντυπωσιακή εμφάνιση και 4-1 οι Νέοι Δραπετσώνας

Από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις πραγματοποίησε η ομάδα της Δραπετσώνας που επικράτησε του ουραγού Πειραϊκού.

από
στις 19/12/2015

Ενα σημαντικό τρίποντο πέτυχαν οι Νέοι Δραπετσώνας το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς επικράτησε 4-1 του Πειραϊκού στο γήπεδο «Γιάννης Βάζος» για την 12η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά.

Οι «πορτοκαλί» μπήκαν με πατημένο το γκάζι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Θανάση Τσελέπη. Μάλιστα, το επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 23ο λεπτό ο Βαγγέλης Μαρμαρίδης ανέβασε τον δείκτη το σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εντισον Μπεκιράι ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε τα άλλα δύο τέρματα των Νέων Δραπετσώνας (54' και 83'), ενώ η ουραγός τους 2ου Ομίλου Πειραϊκός είχε μειώσει για λίγο (3-1) στο 80ο λεπτό με τον Βασίλη Καλλυβωκά.

Διαιτητής: Ντουμιτρέσκου Ρ.

Νέοι Δραπετσώνας: Ζερβάκος, Σαρρηγιανίδης, Μπαζίνας, Παπαδόπουλος Α., Μπάρκα, Πανουτσόπουλος, Τσελέπης Σπ. (63' Δημητρίου), Τσελέπης Α., Μαρμαρίδης (69' Ικονόμη), Μπεκιράι, Σκιάνο (69' Μουστάκας)

Πειραϊκός: Κυράτσης, Παρασκευόπουλος, Καλλυβωκάς, Καμενίδης, Θεοχαράκης, Κυρτίδης, Ξυμιάλης, Θηραίος, Κούπας (57' Μουράτι), Κιάρρη, Μηλιώνης (35' Μοναστηριώτης λ.τρ.)