×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μοναξιά του... όλα, στην κορυφή ο Ήφαιστος!

Μοναξιά του... όλα, στην κορυφή ο Ήφαιστος!

Πάρτι έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος Νικαίας, που πέτυχε τέσσερα γκολ και επικράτησε 4-0 του Φοίνικα.

από
στις 20/12/2015

Εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΣ Ποντίων ο Ήφαιστος, επικράτησε 4-0 του Φοίνικα Αγίας Σοφίας και πλέον θα κάνει Χριστούγεννα με το μυαλό του στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β' Κατηγορίας Πειραιά.

Επειτα από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, η επανάληψη ήταν μία παράσταση για έναν ρόλο. Στο 49ο λεπτό ο Ουσταπασίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Λοκόση να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του Ηφαίστου στο 52ο λεπτό. 

Ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων, Ουσταπασίδης, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 67' και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τσιρίδης στο 73ο λεπτό για το τελικό 0-4.

Να σημειωθεί ότι στο 84ο λεπτό, ο τερματοφύλακας Πανάγου του Ηφαίσου αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων με τον Γιάννη Αλυσανδράτο να βάζει τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία των «κιτρίνων».

Διαιτητής: Βικτωράτος Ν.

Φοίνικας Αγ. Σοφίας: Γιώτης, Δημητρόπουλος, Βορδώνης, Μαυροειδής Β., Χρηστάκης, Τσούτσας, Καλύβας, Αντωνίου, Μαυροειδής Ι. (69' Κοντεσόπουλος), Σαλής (78' Πολυχρονιάδης), Αγοργιανίτης (62' Κουτλής)

Ηφαιστος: Πανάγου (84' Αλυσανδράτος λ.τρ.), Φούντας, Οικονομάκος, Λοκόσης, Κουτσόπουλος, Κούτρας, Χάιδος (74' Καππός), Γκίλας, Τσιρίδης, Ουσταπασίδης (76' Πέκος), Γκοτζάι