×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Πεντάρα ο Παντζιτζιφιακός!

Πεντάρα ο Παντζιτζιφιακός!

Μεγάλη εμφάνιση ο Παντζιτζιφιακός, επικράτησε 5-1 και πλησίασε στη δεύτερη θέση.

από
στις 10/01/2016

Ηταν που ήταν δύσκολο το έργο του Πανφαληρικού, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 23ο λεπτό και παραέγινε το κακό! Η ομάδα του Φαλήρου γνώρισε την ήττα 5-1 από τον Παντζιτζιφιακό στο γήπεδο της Νίκαιας για την 13η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά, έχοντας μόλις 14 παίκτες στην αποστολή.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους πλησίασαν στους πέντε πόντους τον δεύτερο Πανιώνιο Κερατσινίου που ηττήθηκε την ίδια ώρα από την πρωτοπόρο Αρμενική. Λίγα λεπτά μετά την κόκκινη που δέχτηκε ο Φωτιάδης από τον διαιτητή Χασάπη, η ομάδα των Τζιτζιφιών άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Γιαλλουράκη (ο οποίος στη συνέχεια πέτυχε χατ-τρικ). Στο 41', οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν από το σημείο του πέναλτι με τον Χατζηβασιλείου, με τη συνέχεια να γίνεται μία παράσταση για έναν ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαλλουράκης πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας και προσωπικό (58'), για να πετύχει το χατ-τρικ στο 87ο λεπτό (διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα εκείνο το λεπτό). Νωρίτερα, είχαν χρηστεί οι Δεμερτζής (77') και ο Κωνσταντίνου (83').

Διαιτητής: Χασάπης Ν.

Πανφαληρικός: Χατζησταύρου, Σουράνης, Φωτιάδης, Σουνόγλου, Γουνέλας, Τουρουντζής, Μαυρίκος, Ξύγκος, Δαγκλής, Χατζηβασιλείου, Δαμίγος 

Παντζιτζιφιακός: Χατζαντώνης, Σπανόπουλος Δ. (68' Κωνσταντίνου), Καρανίκας, Τσαγκάρης, Τσεκούρας, Γιαλλουράκης, Μπαγιάτης (58' Χαντζής), Σπανόπουλος Χ., Γκιόνι, Δεμερτζής (78' Χατζής), Ανδρώνης