×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Επιβλητικός ο Αργοναύτης, 4-1 τη Ζέα

Επιβλητικός ο Αργοναύτης, 4-1 τη Ζέα

Προσωρινά στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Αργοναύτης.

από
στις 16/01/2016

Εξαιρετικός ήταν ο Αργοναύτης το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» στη Νίκαια, καθώς επικράτησε 4-1 της ΑΟ Ζέας για την 14η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά.

Οι διαφορές φάνηκαν από την αρχή, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο προς την εστία του Τσιάβου. Στο 19ο λεπτό κιόλας, ο Σίντρε κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Αργοναύτη, ενώ στο 40' ο Λιάρος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, πάλι ο Λιάρος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους, ενώ 76ο λεπτό ο Καρβούνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το γκολ τιμής για τη Ζέα, πέτυχε ο Κέκος στο 89ο λεπτό.

Διαιτητής: Σφούνος Γ.

Αργοναύτης: Καραμαλίγκας, Κουτσόγιωργας, Ντζούρας (65' Καραμολέγκος), Μπριλάκης, Μαυράκης, Παπαφώτης (60' Μορφόπουλος), Αϊβαλιώτης, Ζιώτης, Σίντρε (68' Καρβούνης), Τρίγγας, Λιάρος 

ΑΟ Ζέας: Τσιάβος, Παππάς, Κλαουράκης (13' Μάλλης), Παπουλίδης, Χουλιάρας, Μανωλάκος, Αλεξίου (68' Κέκος), Αλαμπάνος, Σακελλαρίου, Αλιάγας, Γκόβας (52' Καλάργυρος)