×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μιμήθηκαν το Νόργουιτς – Λίβερπουλ στο ΣΕΦ!

Μιμήθηκαν το Νόργουιτς – Λίβερπουλ στο ΣΕΦ!

Ματσάρα πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, θυμίζοντας λίγο... Πρέμιερ Λιγκ!

από
στις 25/01/2016

Το απόγευμα του Σαββάτου η Λίβερπουλ επικράτησε 5-4 της Νόργουιτς και το πρωί της Κυριακής, ο Αστέρας Κερατσινίου επικράτησε με το ίδιο σκορ στο γήπεδο του ΣΕΦ της ΑΕ Χατζηκυριάκειου.

Η ουραγός του 1ου Ομίλου της Β' Κατηγορίας Πειραιά, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Ισαρη, για να κάνει την ολική ανατροπή σε διάστημα τριών λεπτών (7' και 10') για τους φιλοξενούμενους, ο Πολλάτος.

Το επιθετικό κρεσέντο των δύο ομάδων μπορεί να ελαττώθηκε για λίγα λεπτά, ωστόσο οι παίκτες του Αστέρα Κερατσινίου άνοιξαν ξανά τον... χορό των γκολ. Στο 37ο λεπτό, ο Πατινιώτης έδωσε «αέρα» δύο γκολ στην ομάδα του (1-3), όμως ο Νίνος μείωσε στο 40' για το 2-3. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα του διαιτητή Κουβέλη για την ανάπαυλα, ο Γεωργόπουλος έκανε το 2-4.

Τον δείκτη του σκορ ανέβασε ο Κουλουκτσής από το σημείο του πέναλτι στο 62', ενώ ο Αϊβαλιώτης στο 74' (με πέναλτι) και ο Ισαρης στο 79' διαμόρφωσαν το τελικό 4-5, με τα τελευταία λεπτά να παίρνουν «φωτιά».

Διαιτητής: Κουβέλης

ΑΕ Χατζηκυριάκειου: Αϊβαλιώτης, Γεωργίου (46' Μπάλιας), Νίνος, Μαυρέλης Ν., (46' Παπαθέου), Μαυρέλης Α. (78' Φουάντ), Γόγολης, Νάνος, Ισαρης, Ζάχαρης, Κούκουρας

Αστέρας Κερατσινίου: Σισαμόπουλος, Κοντορήγας, Μεταλινός, Βασιλικός, Κουλουκτσής, Πολλάτος (66' Λάλος), Γεωργόπουλος, Βουμβουλάκης (79' Φλωρόπουλος), Καρασμάνογλου, Συμεωνίδης (85' Δεσύλλας), Πατινιώτης