×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μαχητικός ΑΟ Πειραιάς, 1-0 το Νέο Ικόνιο

Μαχητικός ΑΟ Πειραιάς, 1-0 το Νέο Ικόνιο

Σημαντικό τρίποντο για τους Πειραιώτες.

από
στις 31/01/2016

Ο μαχητικός ΑΟ Πειραιάς, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Περάματος, καθώς επικράτησε 1-0 του Νέου Ικονίου για την 16η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά παρότι αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Αν και ο Παναγιώτης Αχλαδιώτης δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο 44ο λεπτό, οι συμπαίκτες του δεν πτοήθηκαν και υπέβαλλαν το δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι. Το Νέο Ικόνιο δεν έμοιαζε ότι μπορεί να φτάσει στο γκολ, παρότι έχεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι στο 77ο λεπτό. Ο Καραμανώλης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών δίνοντας και το προβάδισμα για τους Πειραιώτες.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Χασάπη χάρισε τρεις βαθμούς στον ΑΟ Πειραιά και την ευκαιρία να βγει από τη ζώνη των play-out.

Διαιτητής: Χασάπης Ν.

Νέο Ικόνιο: Λιοκουκουδάκης, Μπόης, Παπασταθόπουλος, Χάλαρης, Χατζηπέτρος, Γκεκάι, Μάλλιαρος, Χονδρουδάκης, Λουκίδης, Λαδίκος, Κώστα

ΑΟ Πειραιάς: Στρουμπούλης, Στεφά Κλ., Μανιάτης, Στεφά Κοτ., Δημητρίου, Καραβασίλης, Καραμανώλης (81' Κουτσούμπας), Αθανασίου (88' Γούσγουλας), Σαραντίτης, Ζαφειρίου, Αχλαδιώτης