×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ματσάρα στη Νίκαια, 3-3 Σπίθα και Φοίνικας!

Ματσάρα στη Νίκαια, 3-3 Σπίθα και Φοίνικας!

Ματς για γερά νεύρα στη Νίκαια!

από
στις 14/02/2016

Ενα ματς που τα είχε ολα, γκολ, σκληρά μαρκαρίσματα, κόκκινες αλλά και δύο ομάδες ισόπαλες. Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας έβαζε γκολ, η Σπίθα απαντούσε σε ισάριθμες φορές και έμειναν στο 3-3 για την 18η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά.

Στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Τσούτσας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Βυργιώτη να ισοφαρίζει λίγα δευτερόλεπτα προτού οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικούς προσανατολισμούς, με τον Φοίνικα να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 52ο λεπτό με τον Καλυβά και στο 57' η Σπίθα να ισοφαρίζει εκ νέου με τον Καφαταρίδη.

Και ενώ όλα έδειχναν πως θα λήξουν οι δύο ομάδες στο 2-2, ο διαιτητής Φουρναράκης έδωσε δύο κόκκινες κάρτες (μία για κάθε ομάδα), με τον Φοίνικα στο 87' να κάνει το 2-3 με σκόρερ τον Αγοργιανίτη και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90' με τον Μόλακα σε 3-3!

Διαιτητής: Φουρναράκης Σπ., Μπεσίρης Δ., Κύρλιας Λ.

Σπίθα Νικαίας: Νταβτιάν, Θεοχαρίδης, Σέκα, Μόλακας, Μάρκος (69' Παπαδόπουλος Π.), Νόκες (60' Τσαμπαρλής), Μιχαηλίδης, Βυργιώτης, Καφαταρίδης, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Φωτόπουλος)

Φοίνικας Αγ. Σοφίας: Πανουσόπουλος, Δημητρόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Αντωνίου, Πολυχρονιάδης, Τσούτσας, Καλύβας, Κοντεσόπουλος, Μαυροειδής (67' Αγοργιανίτης), Σαλής, Κούτλης