×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ανάσα για Σαλαμινομάχους, σε μπελάδες η Ειρήνη

Ανάσα για Σαλαμινομάχους, σε μπελάδες η Ειρήνη

Νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Σαλαμινομάχοι, αφού έκαναν ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Νίκαιας.

από
στις 15/02/2016

Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πήραν οι Σαλαμινομάχοι, οι οποίοι επικράτησαν 3-1 της Ειρήνης 2005 στο γήπεδο της Νίκαιας για την 20η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά και πλέον απέχουν οκτώ βαθμούς από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Αν και οι γηπεδούχοι -που μάχονται για να μπουν στα πλει άουτ και να γλυτώσουν τον απευθείας υποβιβασμό- αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Δήμιζα, ωστόσο η απάντηση των «νησιωτών» ήταν άμεση με τον Λόπεζ στο 26ο λεπτό να ισοφαρίζει σε 1-1. Το παιχνίδι πήρε πάλι φωτιά στα τελευταία λεπτά του δευτέρου μέρους, με τους Σαλαμινομάχους να κάνουν ένα ξέσπαμα με χαμένες ευκαιρίες και να παίρνουν εν τέλει το προβάδισμα στο 84ο λεπτό με τον Μπέλλια. Τη νίκη σφράγισε τρία λεπτά αργότερα ο Λαμπρινός.

Διαιτητής: Πετρούμιανος Θ., Αλεξόπουλος Π., Σαββατιανός Δ.

Ειρήνη 2005: Αλεξάκης, Σιέζας, Ζάζα (76' Τσικώνης), Κοττάκης (46' Κουκουνάκης), Δήμιζας, Δερμεντζόγλου, Γιούρι, Κούμης, Μαυρουδής, Καλαϊτζόγλου, Τσολάκου (66' Μανωλάς)

Σαλαμινομάχοι: Μακρής, Στεφανίδης, Καλάι (70' Λεκάκης), Μούστα, Μακρόπουλος, Μπέλιας, Μαυρουδής, Λόπεζ, Παπαμιχαήλ, Λαμπρινός, Ράμφος