×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Παννεαπολικός για άνοδο, 4-1 τον Μιθριδάτη

Παννεαπολικός για άνοδο, 4-1 τον Μιθριδάτη

Μείωσε στον πόντο από την πρώτη δυάδα.

από
στις 21/02/2016

Νίκη που τον βάζει ακόμα πιο γερά στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου πήρε ο Παννεαπολικός, ο οποίος επικράτησε 4-1 του Μιθριδάτη για την 19η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά και πλέον απέχει έναν βαθμό από την πρώτη δυάδα.

Αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πατημένο το πόδι στο γκάζι, ανοίγοντας το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Κουιμτσίδη, οι Νικαιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδια και ισοφάρισαν λίγα λεπτά προτού οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Συγκεκριμένα, ο Σινάνι στο 43ο λεπτό χρίστηκε σκόρερ.

Ενα εκρηκτικό εξάλεπτο στο δεύτερο μέρος, ο Παννεαπολικός πέτυχε τρία γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Ο Σαριανίδης στο 53' και ο Ζημινόπουλος στο 54' έκανα την ολική ανατροπή, ενώ ο Μπεκάκος στο 58ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε στο τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Τσαμούρης Α., Χαραλαμπίδης Α., Φυρογένης Ε.

Μιθριδάτης: Χαλυβόπουλος, Κουζμίδης, Παντελίδης (59' Μαβίδης), Κουιμτσίδης, Παρασκευόπουλος, Σαμλίδης, Μοσόνικ (64' Σαβουλίδης), Ντελής, Κρανίδης, Βασιλειάδης, Σκαρποθέος

Παννεαπολικός: Οικονόμου, Πατρίκαλος, Ναρλιώτης, Χότζογλου, Τόννης, Αθανασίου, Σαριανίδης, Μπεκάκος, Σινάνι (63' Ζερτίδης), Ντρέτσα (77' Φραγκομανώλης), Ιμβριώτης (41' Ζημινόπουλος λ.τρ.)