×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Εύκολο απόγευμα για το Κερατσίνι, 3-0 τη Θύελλα Μοσχάτου

Εύκολο απόγευμα για το Κερατσίνι, 3-0 τη Θύελλα Μοσχάτου

Μείωσε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή το Κερατσίνι.

από
στις 24/02/2016

Εύκολο ήταν το απόγευμα των παικτών του Κερατσινίου στο γήπεδο Μοσχάτου, καθώς επικράτησαν 3-0 της τοπικής Θύελλας για την εξ αναβολής 21η αγωνιστική και μείωσε τους πέντε βαθμούς από την κορυφή του 2ου Ομίλου.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν ορατή από τα πρώτα μόλις λεπτά, με τους «ροσονέρι» να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους παίκτες της Θύελλας να προσπαθούν να αμυνθούν ως καλύτερα μπορούν. Ακόμα και με 10 παίκτες που έμεινε στο δεύτερο μέρος το Κερατσίνι, σε αποβολή του Τουρνά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η πίεση συνεχίστηκε και μάλιστα σημειώθηκαν δύο γκολ. 

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 4ο λεπτό με τον Τουρνά να πιάνει ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Ρεντζέπη. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μάλιστα «έσβησε» πολλές περιπτώσεις για ευκαιρία μπροστά από την εστία του, κρατώντας το σκορ στο 0-0 μέχρι το 32ο λεπτό. Εκεί το κόρνερ του Καζάλα έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Θύελλας και στη σύγχηση που προκλήθηκε κερδισμένος ήταν ο Μάλλης όπου με σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η μοναδική ευκαιρία από πλευράς Θύελλας καταγράφηκε στο 42', όταν ο Πουλιάς έφυγε μόνος του στην κόντρα όμως η αργές κινήσεις του έδωσε τη δυνατότητα στους αμυντικούς του Κερατσινίου να του κλείσουν το οπτικό πεδίο και το σουτ που πραγματοποίησε έφυγε αρκετά ψηλά από την εστία του Κυρίου.

Μάλιστα, οι Κερατσινιώτες φωνάζουν για πέναλτι που δε δόθηκε πριν από το γκολ του Μάλλη σε τράβηγμα του Ρεϊσόπουλου στον Σφυρογιαννάκη.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν απλά για τους φιλοξενούμενους, ενώ δεν ένιωσαν την ανάσα των αντιπάλων τους ούτε όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο 51ο λεπτό. Στο 61' ο Νίκος Μαριόλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, νικώντας τον Ρεντζέπη στο τετ-ατέτ, ενώ στο 67' ο αδερφός του Γιώργος Μαριόλης με πλασέ από τη μικρή περιοχή του νεαρού τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Πουλόπουλος Θ., Βογιατζιδάκη Χ., Παχώπος Μ.

Θύελλα Μοσχάτου: Ρεντζέπης, Μπλεράντ, Ρεϊσόπουλος (81' Καρακίτσος), Παναγιωτακόπουλος, Κουκουνασούλης, Μπαλλιός (66' Μαραγκός), Μπάρντι, Ζακόλι (46' Ασιέγκμπου), Πουλιάς, Νικολόπουλος, Αλειφτήρας

Κερατσίνι: Κυρίου, Σφυρογιαννάκης (70' Αγγελάκης), Καζάλας, Μαριόλης Γ., Βαττής, Σιδέρης (46' Μπάτης), Μάλλης, Φούντας (46' Λάλας), Μαριόλης Ν., Τουρνάς, Κουρκούτης