×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μοιράστηκαν βαθμούς Λέοντες και Πολυκράτης

Μοιράστηκαν βαθμούς Λέοντες και Πολυκράτης
από
στις 28/02/2016

Εκπληκτικό φινάλε είχε η αναμέτρηση των Λεόντων Καμινίων κόντρα στον Πολυκράτη (2-2) για την 20η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας Πειραιά.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, καθώς ο Λιβάνιος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ ο αλλοπρόσαλλος Πολυκράτης βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Σίνιαρη.

Το φινάλε ήταν εκπληκτικό στο γήπεδο της Νίκαιας, με τον Δημητρηκαρέα να αφήνει με δέκα παίκτες τον Πολυκράτη λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στο 70’, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του πήρε το προβάδισμα με γκολ του Σούτογλου.

Αν και έμειναν στο σκορ οι παίκτες της καμινιώτικης ομάδας, άμεσα βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 78ο λεπτό με τον Αϊνάλη.

Διαιτητής: Ρίζος Ε., Στεφανούλης, Νικολαϊδης Α.

Λέοντες Καμινίων: Λιβάνιος Θ., Μπετενιώτης, Μπίντζος (75’ Δήμας), Μετάι, Κούτρας, Δερμεντζόγλου, Λιβάνιος Π. (53’ Σαμαράς), Κάλης, Κάζερος (66’ Αϊνάλης), Νέστορ, Λιβάνιος Π.

Πολυκράτης: Γκέγκα, Λούζης, Καραβασίλης, Αρβανιτάκης, Ρούσσος, Χατζιάι (65’ Ευαγγελίδης), Σάσσαρης (85’ Καραλής), Δημητρηκαρέας, Σίνιαρη, Αργείτης, Ιωαννίδης (69’ Σούτογλου