×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Καταιγιστικός ο Αρης Αμφιάλης!

Καταιγιστικός ο Αρης Αμφιάλης!

Πολύ καλή εμφάνιση και ψυχολογική ώθηση η νίκη κόντρα στην Ειρήνη.

από
στις 28/02/2016

Καταιγιστικός ήταν ο Αρης Αμφιάλης στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ειρήνη 2005 για την 22η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά. Η ομάδα της Αμφιάλης έφτασε στη νίκη με το ευρύ 4-0 και πήρε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μηνόγιαννης χρίστηκε σκόρερ και έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού την ομάδα του, ενώ στο 28ο λεπτό ο Πετρόγκωνας διπλασίασε τα τέρματα του Αρη. Ο ίδιος βέβαια στο 37ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, βάζοντας γερές βάσεις στη νίκη της αμφιαλιώτικης ομάδας.

Χωρίς να αντιδράει η Ειρήνη, η κατοχή της μπάλας βρισκόταν στα πόδια των γηπεδούχων, φτάνοντας με σχετική άνεση στην αντίπαλη εστία. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σβωλής στο 57ο λεπτό για το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Φουρναράκης Σπ., Στεργίου Π., Παχώπος Μ.

Αρης Αμφιάλης: Κουλούρης, Χούσος, Μπολώτης, Προδρομίδης, Μηνόγιαννης, Παπαδόπουλος Γ., Σβωλής (59' Κουδουνάκος), Πετρόγκωνας, Γεωργαλάκης, Ταλαμπέκος (72' Πόλιας), Πολυχρονάκης (67' Πρωτόπαπας)

Ειρήνη 2005: Αλεξάκης, Κουκουνάκης, Ζάζας, Σιέκας, Κοττάκης (46' Κουμής), Δερμεντζόγλου, Δερματάς, Τσίπι, Μαυρουδής (46' Μανωλάς), Καλαϊτζόγλου (65' Καρακυρισίδης), Κολλάκου