×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ματσάρα στον Κορυδαλλό, 3-2 η Θύελλα/Αχιλλέας τη Δόξα!

Ματσάρα στον Κορυδαλλό, 3-2 η Θύελλα/Αχιλλέας τη Δόξα!

Καρδιοχτύπησαν στον Κορυδαλλό, εκπληκτικό ματς στο δεύτερο μέρος.

από
στις 06/03/2016

Ματσάρα έγινε στο γήπεδο του ΕΑΚ στον Κορυδαλλό για τη μάχη της εξόδου από τα πλέι άουτ για την 23η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Πειραιά. Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων, ωστόσο στο τέλος νικήτρια ήταν η Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού με 3-2 επί της Δόξας Πειραιά.

Στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Μαρλαφέκας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ντερβίσι έδωσε σοβαρό προβάδισμα στο 44’ στη Θύελλα με 2-0.

Στην επανάληψη, η Δόξα Πειραιά με ένα ξέσπασμα έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους με γκολ στο 62’ με τον Κάρλες άλλαξε τις ισορροπίες και ο Γκιόκα στο 77’ έφερε το ματς στα ίσια σε 2-2. Λίγα λεπτά αργότερα, η Θύελλα έσωσε την παρτίδα με γκολ του Καρακασίδη στο 81ο λεπτό δίνοντας τη νίκη στους Κορυδαλλιώτες με 3-2.

Διαιτητής: Φουρναρακης Σπ., Στεργίου Π., Κωνσταντόπουλος Δ.

Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού: Μανώλης, Νάκος, Υφαντίδης Κ., Τζουμανάι, Υφαντίδης Λ., Χαρακόπος, Μαρλαφέκας, Αναγνωστάκης, Ντερβίσι (89’ Κατσουμπής), Καρακασίδης, Μερκούρη (69’ Μπουρογιαννόπουλος)

Δόξα Πειραιά: Γιαννούλης, Τσότσογλου, Γαλακτερός, Κάρλες, Παπαϊωάννου Ι., Βεκρής (57’ Σουκέρας), Καραμπίνης (46’  Καλύβας), Γαλανομάτης, Καραμαδούκης, Γκιόκα, Χατζηγεωργάλλης (65’ Γκοντόλια)