×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Δεινοπάθησε ο Αστέρας Κερατσινίου

Δεινοπάθησε ο Αστέρας Κερατσινίου
από
στις 06/03/2016

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Αστέρας Κερατσινίου και αν στην επανάληψη δεινοπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα, εν τέλει πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-1) κόντρα στους Νέους Ευγενείας για την 21η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Πειραιά.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Καρασμάνογλου άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, ενώ στο 26’ ο Πολλάτος διπλασίασε τα τέρματα για τους Κερατσινιώτες. Από νωρίς πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη, όμως στην επανάληψη οι «πράσινοι» κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα τους φτάνοντας πιο εύκολα στην αντίπαλη εστία.

Μάλιστα, στο 62ο λεπτό ο Καραγλάνης μείωσε για τους Νέους Ευγενείας βάζοντας «φωτιά» στην αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν και κράτησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σφούνου.

Διαιτητής: Σφούνος Γ., Αλεξόπουλος Π., Ζέρβας Ν.

Αστέρας Κερατσινίου: Σισαμόπουλος, Μετάλινο, Λύγκος (46’ Συμεωνίδης), Δεσύλλας, Παναγάκος, Ντραγκότι, Πολλάτος, Ζουρούδης, Καρασμάνογλου, Γεωργόπουλος (64’ Λάλος), Πατινιώτης (46’ Κοντορήγας)

Νέοι Ευγενείας: Στελλάτος, Αποσπώτης, Παπαδάκης (68’ Κρεμυδιώτης), Λόξος, Ψυλοπάτης, Καραγλάνης, Μαρκόπουλος (46’ Καρβούνης), Τοπίκογλου, Σταματέλλος, Ρέντζος, Θεοδωρίδης (73’ Κούρπας)