×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Πέρασε από τις Σιταποθήκες η Ελλάς Ποντίων

Πέρασε από τις Σιταποθήκες η Ελλάς Ποντίων

Νικηφόρα πέρασε από την Αμφιάλη η Ελλάς Ποντίων και έκανε δυσκολότερο το έργο του Αρη.

από
στις 07/03/2016

Πιο δύσκολο γίνεται το έργο του Αρη Αμφιάλης στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να βγει από τη ζώνη των play out, αφού η Ελλάς Ποντίων πέρασε νικηφόρα (3-2) από το γήπεδο των Σιταποθηκών για την 23η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

Η ομάδα της Αμφιάλης άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Μηνόγιαννη, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα αφού οι Πόντιοι αύξησαν την απόδοσή τους και στο δεύτερο μέρος έκαναν την ολική ανατροπή. Συγκεκριμένα, με δύο γκολ του Ηλιαδάκη (62' και 74'), αλλά και το γκολ του Τριανταφυλλίδη (70') έδωσε ηχηρό προβάδισμα νίκης με 3-1 στην Ελλάς, με τον Παπαδόπουλο στο 85ο λεπτό να μειώνει απλά σε 3-2 για τον Αρη Αμφιάλης. 

Διαιτητής: Mαρινάκης Κ., Κεφαλιάκος Κ., Σερέπας Α.

Αρης Αμφιάλης: Αλεξόπουλος, Χούσος, Μπολώτης, Προδρομίδης, Μηνόγιαννης, Παπαδόπουλος, Σβολής (60' Πόλλιας), Πετρόγγονας, Γεωργαλάκης, Ταλαμπέκος (68' Πάχος), Πολυχρονίδης (80' Ασλάνογλου)

Ελλας Ποντίων: Πυρένης, Τσεσμέλογλου, Κίτσος, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος Χ., Τσέλιος, Τσιρκινίδης, Ηλιαδάκης, Κάτσικας (72' Μωυσιάδης Π.), Τριανταφυλλίδης (80' Δημητρίου), Γεωργιόπουλος (67' Λαβρένιουκ)