×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Κερδίζει και στα δύσκολα!

Κερδίζει και στα δύσκολα!

Και τις ημέρες που δε βρίσκεται στην καλύτερη ημέρα καταφέρνει να κερδίζει ο Καραβάς!

από
στις 20/03/2016

Δύσκολα πέρασε το εμπόδιο του μαχητικού ΑΟΚ Φαλήρου ο Καραβάς, με τους «μπλε» να επικρατούν 2-1 και να παίρνουν απόσταση ασφαλείας από την τέταρτη θέση και τον Ερμή Κορυδαλλού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο το τρίποντο. Η θέση τους ήταν και μετά την ήττα είναι αρκετά δύσκολη. Στο 34ο λεπτό, ο Σαμιώτης άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΚ, ωστόσο στο 39' ο Γεωργίου ισοφάρισε σε 1-1.

Αν και ο παίκτες του ΑΟΚ έδειχναν να φτάνουν ευκολότερα στην αντίπαλη εστία, κάνοντας μάλιστα ένα ξέσπασμα στην αρχή του δευτέρου μέρους (είχαν και δοκάρι στο 57' με τον Σαρανταρίδη) το γκολ του Σταφσουλάι στο 61' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Νίκος Ηλιαδάκης ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Διαιτητής: Κωνσταντόπουλος Κ., Τζιλίρης Δ., Σερέπας Α.

Καραβάς: Μώτος, Καραγιάννης (56' Γκούτσιος), Μυτιληναίος, Τερόλης, Αναγνωστόπουλος, Γονατάς, Σταφσουλάι, Μιλίμπασι, Χουχούλης (49' Κοτζαπαναγιώτης), Γεωργίου, Ρηγούτσος

ΑΟΚ Φαλήρου: Χαραλαμπίδης, Μωχάμεντ, Τσιάκας (73' Σπηλιωτόπουλος), Χούντα, Σιάκουλης, Παλαιστίδης, Κάραβος, Σαμιώτης, Κουτρίδης, Λαδιάς (78' Σάμιος), Σκορδίλης (46' Σαρανταρίδης)