×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Λύτρωση» στο 90' η ΑΕ Περαμάτος

«Λύτρωση» στο 90' η ΑΕ Περαμάτος

Με γκολ στις καθυστερήσεις απέδρασε η ΑΕ Περάματος από το Αιγάλεω.

από
στις 20/03/2016

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕ Περάματος στις καθυστερήσεις στο γήπεδο των «Ορυζομύλων» κόντρα στην Ελλάς Ποντίων με 3-2 και ξεμπέρδεψε με το… φόβο των πλέι άουτ.

Οι Πόντιοι άνοιξαν το σκορ στη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με τον Λαβράνιουκ, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν την ολική ανατροπή στο 60’ με τον Μικρούλη και στο 75’ με τον Μαούνη. Η ομάδα του Τάκη Αγγελάκη δεν τα παράτησε και πίεση για την ισοφάριση,  όπου στο 84’ ο Τσιρκινίδης έκανε το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα συναισθήματα γύρισαν… τούμπα με τον Κολιούση στις καθυστερήσεις να χαρίζει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής: Ποτόγλου, Καρανάνος, Κεφαλιάκος

Ελλάς Ποντίων: Ναβρζίδης (17΄Πυρένης λ.τρ.), Παπαδόπουλος Χ., Κίτσος, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Τσέλιος, Τσιρκινίδης, Ηλιαδάκης  (60΄Τσεσμελόγλου), Κάτσικας (27΄Τριανταφυλλίδης λ.τρ.), Λαβρένιουκ, Γεωργιόπουλος.

ΑΕ Περάματος: Λαγκαδίτης, Παναγιωτάκης, Καλιακούδας, Φέκος, Μαούνης, Κουτσογιαννόπουλος, Μικρούλης (82΄Κωνσταντακόπουλος), Κολέζι, Κολιούσης, Κούσης (90΄Λαθούρης), Φασιλής (30΄Παπαδόπουλος λ.τρ.)