×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Η επτάρα και η καλύτερη επίθεση

Η επτάρα και η καλύτερη επίθεση

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε και η κορυφή παίρνει «φωτιά».

από
στις 22/03/2016

Εχουμε δει παιχνίδια και παιχνίδια, αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων το Σαββατοκύριακο ήταν το ματς για την Β' Κατηγορία ανάμεσα στους Νέους Ευγένειας και την ΑΣ Ποντίων. Πόσο έληξε το μεταξύ τους αναμέτρηση; Οι Πόντιοι επικράτησαν 7-3 των «πρασίνων» με τον Σπύρο Σώζο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Μάλιστα, η μεγάλη έκτασης νίκη της ΑΣ Ποντίων οφείλεται και στην κόκκινη που δέχθηκε πολύ νωρίς η ομάδα των Νέων Ευγένειας (με απευθείας κόκκινη στον Οδυσσέα Τοπίκογλου στο 3ο λεπτό), με τους Πόντιους να... βρίσκουν την ευκαιρία για να πετύχουν όσο περισσότερα γκολ μπορούν. Επειτα από 22 αγωνιστικές και τέσσερις να απομένουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος, η κορυφή παίρνει φωτιά στον 1ο Ομίλο της Β' Κατηγορίας Πειραιά, με την ΑΣ Ποντίων και τον Ηφαιστο να έχουν... στρογγυλοκάτσει στην πρώτη θέση. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα 1-1 και η διαφορά των γκολ, αλλά και η καλύτερη επίθεση θα παίξουν ρόλο για το ποια ομάδα θα ανέβει ως πρωταθλήτρια στην Α' Κατηγορία.

Με τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον τρίτο ΑΟ Αγίου Δημητρίου και μόλις 4 αγωνιστικές για το πέσιμο της αυλαίας, τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο είναι οι δυό τους και η μάχη επικεντρώνεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 13:43