×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Δεν τα κατάφερε το Χατζηκυριάκειο, έπεσε στην Γ' Κατηγορία

Δεν τα κατάφερε το Χατζηκυριάκειο, έπεσε στην Γ' Κατηγορία

Και μαθηματικά στην Γ' Κατηγορία βρίσκεται το Χατζηκυριάκειο έπειτα από την ήττα στο Μοσχάτο.

από
στις 27/03/2016

Toτελευταίο του χαρτί έπαιζε το Χατζηκυριάκειο στο γήπεδο του Μοσχάτου κόντρα στην Αναγέννηση και παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς και αποχαιρέτησε την κατηγορία τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τον Αδαμαντίδη, ωστόσο η Αναγέννηση ισοφάρισε σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα (43’) με τον Ταχιράι. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα χρίστηκε σκόρερ και στο 78’, ενώ το 69’ ο Τόττης είχε κάνει την ολική ανατροπή για τους Μοσχατιώτες.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βασίλη στο 83ο λεπτό, βάζοντας παράλληλα… ταφόπλακα στο Χατζηκυριάκειο που και βαθμολογικά βρίσκεται στην Γ’ Κατηγορία Πειραιά.

Διαιτητής: Βλαντής Χ., Μπεσίρης Δ., Νικολαϊδης Α.

Αναγέννηση Μοσχάτου: Λαγός, Καραπατάς, Σινάνι (55’ Φαμπιάνο λ.τρ.) Σφακιανάκης, Τόττης Κ., Καπούλας, Δημόπουλος (80’ Σαμιώτης), Ταχιράι, Τόττης Θ. (87’ Μπακαλώνης), Βασίλη, Λάμπρου

Χατζηκυριάκειο: Ριμπάς, Γεωργίου Α. (86’ Βεντούρης), Χατζόπουλος, Κούκουρας, Νίνος (61’ Κουρκούλης), Γεωργίου Γ., Στέλλας, Μπάλλιας, Αδαμαντίδης, Νάνος, Παπαθέου

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 19:28