×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Διπλό και ελπίζει ο Παννεαπολικός

Διπλό και ελπίζει ο Παννεαπολικός

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παννεαπολικός.

από
στις 03/04/2016

Την ίδια ώρα που ο Αργοναύτης έχανε σημαντικούς βαθμούς στις «Σιταποθήκες» από την Αμφιάλη, ο Παννεαπολικός έφευγε με νίκη από τη Δραπετσώνα (5-2 τα Αστέρια) και πλέον μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της απευθείας ανόδου.

Οι «βυσσινί» έκαναν εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με μαξιλαράκι δύο γκολ. Ο Σινάνη στο 25’ και ο Αγγος στο 35’ σημείωσαν τα γκολ του Παννεαπολικού στο πρώτο μέρος, για να πάρει «φωτιά» η επανάληψη.

Συγκεκριμένα, ο Μπούτας στο 55’ μείωσε για τα Αστέρια και τον Σαριανίδη στο 58’ να δίνει άμεσα ανάσα στην ομάδα του για το 1-3. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να επανέλθουν και κατάφεραν με τον Ντζοντζουασβίλι να μειώσουν εκ νέου σε 2-3 στο 70ο λεπτό. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήταν ξανά άμεση, με τον Αριστερίδη να χρίζεται και αυτός με τη σειρά του σκόρερ στο 75’ για το 2-4. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σινάνη στο 83ο λεπτό.

Διαιτητής: Φουρναράκης Σπ., Καρανάνος Γ., Δοκιμάκη Ε.

Αστέρια Δραπετσώνας: Βορρίσης, Παπαχαρίσης, Παπαδόπουλος, Ζαχαριάς, Λαγάνης Κ., Τζίμας (65’ Γεωργακόπουλος), Μπούτας, Λαγάνης Σ., Ντζοντζουασβίλι (83’ Αλεξανδράκης), Φέρκο (83’ Βασαρμίδης), Ταμπουρατζής

Παννεαπολικός: Οικονόμου, Ιμβριώτης, Ναρλιώτης (86’ Ράπτης), Χότζογλου, Παυλόπουλος, Κύβελος, Σαριανίδης, Πατρίκαλος, Σινάνη (85’ Ντρέτσα), Αγγος, Αριστερίδης (76’ Μπεκάκος)