×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Νίκη... παραμονής η Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού

Νίκη... παραμονής η Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού

Σημαντικό τρίποντο πέτυχε η ομάδα του Κορυδαλλού και πλέον η παραμονή βρίσκεται στα... πόδια της.

από
στις 04/04/2016

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την απευθείας παραμονή της έκανε η Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού, που αυτή τη φορά επικράτησε 2-0 του Αστέρα Νικαίας στο γήπεδο του Κορυδαλλού για την 27η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, ήταν ο Δημήτρης Καρακασίδης που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας σε διάστημα δέκα λεπτών στο δεύτερο μέρος. Στο 67' όχι μόνο ευστόχησε στο πέναλτι, αλλά στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αμυντικός του Αστέρα Νικαίας, Μιρντίτα. Στο 77ο λεπτό, ο σκόρερ των γηπεδούχων πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής: Μιχελής, Χαλβατζάκος, Θεολογίτης

 

ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού: Σαπάτης, Νάκος (86' Κατσούμπης), Υφαντίδης, Τζουμανάι, Μπουρογιαννόπουλος, Μαρλαφέκας, Ηλιάδης (84' Λάπι), Αναγνωστάκης, Ντερβίσι, Καρακασίδης, Μερκούρι (61' Χαροκόπος).

 

Αστέρας Νικαίας: Γιώτης, Τσιτούρας, Μανωλιάς, Μιρντίτα, Καλογερόπουλος (84' Κοντογεώργης), Δρακόπουλος, Πετράκης (69' Βλαχουτσάκος), Πλιάγκας, Φλαμπούρης (69' Βικάτος), Ιωάννου, Δερβένης.