×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Αίγινα

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Αίγινα

Ενα ημίχρονο για κάθε ομάδα.

από
στις 04/04/2016

Ισόπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αίγινα και την Δραπετσώνα για την 27η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Πειραιά, με τις δύο ομάδες να έχουν το… ημίχρονό τους.

Στο πρώτο μέρος, οι νησιώτες ήταν καλύτεροι και με δύο γκολ του Πασχάλη (10’ και 43’) κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα, ενώ στο 25ο λεπτό θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ, όμως ο Παπαδόπουλος σημάδεψε το δοκάρι.

Διαφορετική εικόνα υπήρξε στην επανάληψη, όπου οι παίκτες της Δραπετσώνας κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά όχι να κάνουν την ολική ανατροπή. Στο 53’ ο Βούρδας και στο 59’ ο Δούφας έφεραν το ματς στα ίσια, χωρίς όμως στα γεμάτο μισάωρο που απέμεινε να γίνει η ανατροπή.

Διαιτητής: Βλαντής Χ., Ζέρβας Ν., Παγουρτζής Δ.

Αίγινα: Μπακόμητρος Κ., Σαχίνι, Κάτσας (68’ Σκλάβαινας), Αγγελάκης (63’ Γκιόκα), Παπαδόπουλος, Τσάνης, Πασχάλης, Γιαννούλης (70’ Χρυσοχόος), Ρούσσος, Μπακόμητρος Ν., Τζιώτης

ΑΣ Δραπετσώνας: Περιπάνος, Μανώλης (86’ Τζουάννης), Αγγελόπουλος, Ρηνιώτης, Κασσιαβός, Χίου (46’ Βούρδας,63’ Αντώναρος λ.τρ.), Βασίου, Καραπετσάνης, Πλέσσας, Δούφας, Σιάγκας