×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο Παννεαπολικός

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο Παννεαπολικός

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελευταία ευθεία και οι «βυσσινί» θέλουν την στήριξη του κόσμου τους.

από
στις 08/04/2016

Το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Πειραιά βρίσκεται προς το τέλος του, έχοντας ακόμα δύο αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου (ακολουθούν πλέι οφ και πλέι άουτ).

 

Μία από τις ομάδες που διεκδικούν την απευθείας άνοδο από τον 2ο Ομίλο είναι ο Παννεαπολικός, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση (ισόβαθμος με τον Παντζιτζιφιακό) και απέχει μόλις έναν πόντο από τον δεύτερο Αργοναύτη. Οι «βυσσινί» φιλοξενούν την Κυριακή (10/4) και ώρα 12.00 τους Φιλάθλους στο γήπεδο «Π. Νικολαϊδης» και ο τεχνικός Γιώργος Ξυπολυτάς «κάλεσε» τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ. Την Κυριακή 10/4 , η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα (στο γήπεδο Παντελής Νικολαϊδης, στις 12 μ.) στην προσπάθεια που κάνει να διεκδικήσει την άνοδο της στην Α' κατηγορία. Δύο βήματα πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και η "οικογένεια" του Παννεαπολικού καλεί όλους τους φίλους της, τα παιδιά των ακαδημιών , τους γονείς τους και όλο το φίλαθλο κόσμο της Νίκαιας να συμπαρασταθεί στους ποδοσφαιριστές μας , στον αγώνα με τον Α.Ο. Φιλάθλων. Σας επισημαίνουμε ότι η ΕΙΣΟΔΟΣ στο γήπεδο είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Όποιος θέλει φέρνει μαζί του και παραδίδει στην είσοδο ότι μπορεί από είδη πρώτης ανάγκης (ζυμαρικά, γάλατα κλπ.) τα οποία θα παραχωθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Την Κυριακή παίρνουμε τα παιδιά μας, φοράμε τα διακριτικά της ομάδας μας και με κόσμιο τρόπο ενισχύουμε την προσπάθεια των παικτών μας για τη νίκη.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 14:47