×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ακόμα... ελπίζει το Κερατσίνι!

Ακόμα... ελπίζει το Κερατσίνι!

Οι αλλαγές στην επανάληψη βοήθησαν να φτάσει στη νίκη.

από
στις 10/04/2016

Οσο ζει… ελπίζει το Κερατσίνι, που επικράτησε 2-0 της ΑΕ Περάματος στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» για την 28η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Πειραιά και πλέον περιμένει αν θα γκελάρει η Προοδευτική την επόμενη αγωνιστική. Αν δεν γίνει, τότε η αυλαία θα κλείσει κόντρα στους «βυσσινί» χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι «ροσονέρι» παρουσιάστηκαν αρκετά αλλαγμένοι, με τον Δέδε να φρεσκάρει την ομάδα του, χωρίς όμως να αφήνει ευχάριστο χαμόγελο στην ανάπαυλα. Οι αλλαγές έμπειρων παικτών στο δεύτερο μέρος άλλαξαν την εικόνα, έδωσε χρώμα επιθετικά και ο Νίκος Μαριόλης στο 61’ να ανοίγει το σκορ.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Σιδέρης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του γράφοντας παράλληλα το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Κουζούμης Ι., Ζερβάκης Γ., Κωνσταντόπουλος Δ.

Κερατσίνι: Φρατζεσκάκης, Γκουριώτης, Καζάλας, Μαριόλης Γ., Αγγελάκης, Σιδέρης, Μάλλης (46’ Τουρνάς), Γκιάτης, Χανιώτης, Λάλας, Ζίου (46’ Φούντας)

ΑΕ Περάματος: Λολέας, Παναγιωτάκης, Καλιακούδας, Φέκος, Μαούνης, Κουτσογιαννόπουλος, Μικρούλης (66’ Φασίλης), Κωνσταντακόπουλος (83’ Κομήτας), Κολιούσης, Κούσας, Παπαδόπουλος (79’ Λαθούρης)