×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Με πεντάρα στο ντέρμπι η Οδηγήτρια

Με πεντάρα στο ντέρμπι η Οδηγήτρια

Πήρε τους τρεις βαθμούς και περιμένει τώρα το ντέρμπι με τον Αετό Κορυδαλλού.

από
στις 10/04/2016

Το δώρο του Καραβά δεν πήγε στα… σκουπίδια, με την Οδηγήτρια να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο του Ρέντη με 5-1 επί της τοπικής Νίκης και πλέον είναι στα… πόδια της η πρώτη θέση.

Η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’ με τον Δημόπουλο, ο οποίος μάλιστα πέτυχε λίγα λεπτά (21’) αργότερα και το δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων». Στο 29’ ο Χατζάκης από το σημείο του πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να γίνει ένα επιθετικό κρεσέντο στα τελευταία δέκα λεπτά του ματς.

Στο 82ο λεπτό, ξανά ο Χατζάκης έκανε το 4-0, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαδόπουλος από την άσπρη βούλα πέτυχε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γλυνός στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κουβέλης, Κοντιζάς , Παχωπός

Νίκη Ρέντη: Ζήλο, Τσελίκας, Τσιρογιάννης Β., Ρεϊσιάν, Καραγιαλάνης, Μάζης, Πήλιουρης, Τσιρογιάνης Α. (80’ Κερπάσι), Δημητρόπουλος, Μακρής  (63’ Χιώτης λ.τρ.), Διβόλης (71’ Παπαδόπουλος)

Οδηγήτρια: Δρίβας, Παναγόπουλος, Πολυχρονίδης, Μελάς, Κύριας, Πλάκας Α. (67’ Χονδρουδάκης), Μουστάκας (64’ Κοττάκης), Χατζάκης, Δημόπουλος, Αυγέρης (67’ Ξηρογιάννης), Γλυνός