×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Εβαλε... θεμέλια παραμονής η Χαλκηδόνα

Εβαλε... θεμέλια παραμονής η Χαλκηδόνα

Με πρωταγωνιστή τον Ζιούπα που σκόραρε δύο φορές.

από
στις 08/05/2016

Γερές βάσεις παραμονής στην Α' Κατηγορία Πειραιά έβαλε η Χαλκηδόνα στην πρώτη αγωνιστική των play out, καθώς επικράτησε 2-0 του Αστέρα Νικαίας στο ουδέτερο γήπεδο του Μοσχάτου και πλέον χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Ζιούπα ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αφού σκόραρε δύο φορές. Στο 26' από το σημείο του πέναλτι (κερδισμένο από τον Κούβαρη) και ο ίδιος στο 44' με ωραίο φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το πέναλτι που κέρδισε η Χαλκηδόνα, οπαδοί με διακριτικά του Αστέρα (όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα) πέταξε μπουκαλάκια στον βοηθό Μουμπογιατζόγλου με συνέπεια την λιγόλεπτη διακοπή του ματς.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης Γ., Χαλβατζάκος Π., Μουμπογιατζόγλου Ι.

Χαλκηδόνα: Θανασούλας, Μαρούλης, Κουκούλας, Ρέτσος, Τσιριγώτης, Γκόλγκαρης, Γιαλελής (63' Χατζηκυριάκου), Κούσιας, Παναγάκος (86' Καλογερόγιαννης), Ζούπα, Κούβαρης (69' Πνευματικός)

Αστέρας Νικαίας: Γιώτης, Βικάτος (74' Μπουρογιαννόπουλος), Μανωλιάς, Τσιτούρας, Καλογερόπουλος, Πλιάγκας, Καστρινόπουλος (81' Γρυπάρης), Ιωάννου, Ιωσηφίδης (46' Φλαμπούρης), Γκιόκας, Δερβένης