×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Νίκησε ο Φαληρικός, έμεινε και η Χαλκηδόνα

Νίκησε ο Φαληρικός, έμεινε και η Χαλκηδόνα

Το τρίποντο παραμονής πήρε ο Φαληρικός, ενώ σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου, στην κατηγορία έμεινε και η Χαλκηδόνα.

από
στις 15/05/2016

Τη δεύτερη νίκη στα πλέι άουτ σημείωσε ο Φαληρικός, που επικράτησε 2-1 της Χαλκηδόνας στη δεύτερη αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Νίκη Ρέντη – Αστέρας Νικαίας (2-2) έμεινε στην κατηγορία, όπου μαζί έμεινε και η Χαλκηδόνα παρά την ήττα.

Καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν οι γηπεδούχοι, που άνοιξαν και το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Ξένο, ενώ στην επανάληψη το γκολ του Χατζημελετιάδη στο 65’ έβαλε γερές βάσεις για το τρίποντο. Το μόνο που κατάφερε η Χαλκηδόνα ήταν να μειώσει στο 84ο λεπτό με το αυτογκόλ του Ρούκα.

Διαιτητής: Φουρναράκης, Θεολογίτης, Γαλάνης

Φαληρικός: Κρασσάς, Κατωπόδης, Αδαμίδης (90' Μηλιώνης), Ρούκα, Κοτσιοβός, Κουρούνης, Κουφουδάκης, Χατζημελετιάδης, Ξένος (84' Ρακιτζής), Σαραγάς, Μπαρλής (90' Ντουρακόπουλος)

Χαλκηδόνα: Θανασούλας, Μαρουλής, Κουκουλάς, Ρέτζος (10' λ.τρ. Καλογερόγιαννης), Τσιριγώτης, Γκόλγκαρης (57' Πνευματικός), Γιαλελής (68' Ακριβός), Κούσιας, Παναγάκος, Ζιούπα, Κούβαρης