×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Τρίποντο παραμονής τα Αστέρια Δραπετσώνας

Τρίποντο παραμονής τα Αστέρια Δραπετσώνας

Πήρε τη νίκη και έμεινε στην Β' Κατηγορία.

από
στις 29/05/2016

Μία νίκη έψαχναν τα Αστέρια Δραπετσώνας στη σειρά των play out της Β' Κατηγορίας Πειραιά για την παραμονή και την πέτυχαν μόλις στην πρώτη αγωνιστική, αφού επικράτησαν 2-1 της ΑΕ Σαλαμίνας στο ουδέτερο γήπεδο του «Παντελής Νικολαϊδης».

Ο Παπαδόπουλος στο 32ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους, ενώ πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 38ο λεπτό με αποβολή του Δημητριάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους Σαλαμινιώτες. Παρότι όμως που έπαιζαν με δέκα παίκτες οι «νησιώτες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 46' με τον Τρικαμηνά.

Μετά το αρχικό σοκ, το οποίο δεν έμεινε για πολύ, τα Αστέρια ανέβασαν ρυθμό, δημιούργησαν φάσεις και στο 77' ο Φέρκο έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του και χάρισε ουσιαστικά τη νίκη και την παραμονή. 

Διαιτητής: Πουλόπουλος Θ., Κορώνας Χ., Λυτρίβης Ι.

Αστέρια Δραπετσώνας: Σαμαράς, Παπαχαρίσης, Ζαχαρίας, Σκαρμέας, Λαγάνης Κ., Μπούτας, Ταμπουρατζής, Λαγάνης Σ. (63' Διακάκης), Μέραπ (90' Βαλσαμίδης), Φέρκο, Παπαδόπουλος (92' Αλεξανδράκης)

ΑΕ Σαλαμίνας: Μπούτσης, Ρεμούνδος, Μπαρμπέρης, Καρποντίνης, Δημητριάδης, Αναστασίου (61' Τζανάκος), Παραμπάτης (42' Σίψας), Τρικαμηνάς Α., Στόικο, Παπαθεοχάρης (73' Γραμματικός), Τρικαμηνάς Δ.