×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Η τύχη στα... χέρια τους!

Η τύχη στα... χέρια τους!

Πήραν το τρίποντο και πλέον οι Φίλαθλοι κρατάνε την τύχη της παραμονής στην Β' Κατηγορία στα χέρια τους.

από
στις 02/06/2016

Βήμα παραμονής έκαναν οι Φίλαθλοι το απόγευμα της Τετάρτης στο ουδέτερο γήπεδο των Σιταποθηκών στο Κερατσίνι, καθώς επικράτησαν 3-1 την ΑΕ Σαλαμίνας και την τοποθέτησαν μετά από αυτή τη νίκη στην τελευταία θέση των play out.

Επειτα από ένα «άοσμο» και «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, το γκολ του Ζαρίκου στο 53ο λεπτό για τους Φιλάθλους «άναψε» τα αίματα βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Αμφότερες έγιναν πιο επιθετικές και κυρίως οι «νησιώτες» που έψαχναν διακαώς την ισοφάριση. Στο 70ο λεπτό, ο Σίψας που μπήκε αλλαγή μετά το γκολ των τυπικά φιλοξενούμενων, ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας «φωτιά» στην αναμέτρηση. 

Τα γκολ στο φινάλε για τους Φιλάθλους από τον Παπακίτσο στο 87' και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χάρισαν τη νίκη στους Φιλάθλους και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Διαιτητές: Μιχελής Σ., Ζησιμόπουλος Δ., Μητακός Ν.

ΑΕ Σαλαμίνας: Μπούτσης, Βρεττός (87' Παραμπάτης), Ρεμούνδος (59' Μπαρμπέρης), Στόικο, Καρποντίνης, Αναστασίου (53' Σίψας), Τρικαμηνάς Α., Τζανάκος, Γραμματικός, Παπαθεοχάρης, Τρικαμηνάς Δ.

Φίλαθλοι: Κοκκώνης, Κελίτσι (73' Δεληγιαννίδης), Κουτσουράκης, Βιτάλης, Κουρτέσης, Χαϊκάλης (55' Καστρίτης), Παπαδόπουλος, Κόκκας, Γεωργόπουλος (64' Λάζι), Παπακίτσος, Ζαρίκος

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 16:40