×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ελλάς Ποντίων

Ευχαριστήρια επιστολή από την Ελλάς Ποντίων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το πρώην τεχνικό επιτελείο.

από
στις 03/06/2016

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από την πλευρά μου, τον Κο Τάκη Αγγελάκη, τον Προπονητή, τον Άνθρωπο που «συνταξιδέψαμε» φέτος στα πειραϊκά γήπεδα και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην προσωπική του, επαγγελματική του σταδιοδρομία και να δηλώσω ότι η πόρτα της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ θα είναι πάντα ανοικτή.

Κατάφερε αυτές τις δύο χρονιές να υλοποιήσει τον στόχο της διοίκησης και σε λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση στους « 4» τέσσερις του κυπέλλου (φέτος).

Μας εξέπληξαν θετικά ως προσωπικότητες αλλά και για τον επαγγελματισμό τους σ’ αυτό το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας ο γυμναστής της ομάδας Κος Γιάννης Δαγλαρατζής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Κουσίδης.

Τέλος άφησα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, αυτούς που καθημερινά μάτωσαν την φανέλα τόσο στην προπόνηση όσο και στον αγώνα τους ποδοσφαιριστές από τον μικρό έως τον πιο μεγάλο ηλικιακά και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο στην καριέρα τους, στην υγεία τους και στις οικογένειες τους. 

Θα κλείσω με το λιγότερο που είναι ένα απλό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και το περισσότερο ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς το πρόσωπο σου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ γιατί εσύ είσαι  η καρδιά της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ στο ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ για την ύπαρξη όλων των παραπάνω.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ