×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

H χαρά του... φιλάθλου στη Νίκαια, σημειώθηκαν εννέα γκολ!

H χαρά του... φιλάθλου στη Νίκαια, σημειώθηκαν εννέα γκολ!

Πολλά και όμορφα γκολ χάρισαν στον κόσμο που βρέθηκε στο «Παντελής Νικολαϊδης» τα Αστέρια Δραπετσώνας και οι Φίλαθλοι.

από
στις 06/06/2016

Ματσάρα με εννέα γκολ και χαμόγελα και από τις δύο πλευρές είχε το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των play out στην Β' Κατηγορία Πειραιά, ανάμεσα στα Αστέρια Δραπετσώνας και τους Φίλαθλους στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης».

Οι τυπικά γηπεδούχοι επικράτησαν 5-4 των Φιλάθλων και σημείωσαν το τρία στα τρία στον όμιλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν, το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (ΑΟ Καστέλλας 1-1 ΑΕ Σαλαμίνας) τους έδωσαν το εισιτήριο της παραμονής στην Β' Κατηγορία.

Οι Φίλαθλοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με τον Παπακίτσο, ενώ η ομάδα της Δραπετσώνας γύρισαν «τούμπα» το ματς και σημείωσαν τέσσερα γκολ με τους Φέρκο (42' και 59') και Μεράπ (35' και 54'). Οι Τσέλας (65') και Ζαρίκος (68') μείωσαν στο 4-3 , ωστόσο ο Φέρκο με προσωπικό χατ-τρικ στο 70ο λεπτό έδωσε ξανά «αέρα» δύο γκολ (5-3) στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Παπακίτσος.

Διαιτητής: Χατζηγιάννης Κ., Φαγκρίδας Α., Λυτρίβης Ι.

Αστέρια Δραπετσώνας: Σαμαράς, Συμών (72' Γουναρίδης), Ζαχαρίας, Σκαρμέας, Μπούτας, Αλεξανδράκης (46' Κιούλος), Λαγάνης Κ. (63' Γουναρίδης Π.), Φέρκο, Μπόζας

Φίλαθλοι: Κοκκώνης, Γεωργόπουλος (46' Λάζι λ.τρ.), Κελίτσι (70' Δεληγιαννίδης), Βιτάλης, Κουρτέσης, Τσέλος, Καστρίτης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Παπακίτσος, Ζαρίκος

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 16:35