×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Αποχωρήσεις και ανανεώσεις στον ΑΟ Κορυδαλλός

Αποχωρήσεις και ανανεώσεις στον ΑΟ Κορυδαλλός

Εξελίξεις στον σύλλογο του Κορυδαλλού.

από
στις 19/07/2016

Συζητήσεις για τον σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στον ΑΟ Κορυδαλλός, με τη διοίκηση και τον προπονητή Δημήτρη Αλειφεράκη να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για τις αποχωρήσεις, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.

Παρελθόν από τον σύλλογο του Κορυδαλλού αποτελούν και επίσημα ο Παναγιώτης Παγιαζήτης, ο Αντώνης Ντέλιος, ο Γιάννης Ζαχαρίου, ο Δημήτρης Μίχας και ο Γιάννης Ρήγας. Παράλληλα, ελεύθεροι έμειναν οι τερματοφύλακες Γιάννης Χατζημαρινάκης και Δημήτρης Κατσικούρης, οι κεντρικοί αμυντικοί Γιόβαν Λάλα και Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο μεσοεπιθετικός Μίρλιαν Ντεντέι και ο επιθετικός Κούλης Ηλιόπουλος, ενώ τέλος ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Βασίλης Βυργιώτης γύρισε στον Φωστήρα αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός.

Επίσης, στους «ερυθρόλευκους» θα συνεχίσουν οι τερματοφύλακες Τάσος Τριανταφύλλου και Γιώργος Κατσικώστας, ο αριστερός μπακ Ελισσαίος Τσουκαλάς, το αμυντικό χαφ Αποστόλης Μάρθας, ο μεσοεπιθετικός Αργύρης Τσιμιλιώτης και ο επιθετικός Νάσος Λεκάκης. Ακόμη γυρνάει στην ομάδα και ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μωράκης, καθώς ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία.